Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Είναι χρέος όλων των πολιτικών να στηρίξουμε με πράξεις τον τουρισμό και τους εργαζομένους

Γεννηματά: Είναι χρέος όλων των πολιτικών να στηρίξουμε με πράξεις τον τουρισμό και τους εργαζομένους
Η Φ. Γεννηματά παραβρέθηκε στο μνημόσυνο του Δ. Κρεμαστινού, λέγοντας οτι θα μείνει για πάντα στον νου και στην καρδιά μας
Μήνυμα στήριξης του ελληνικού τουρισμού στέλνει από τη Ρόδο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, που πραγματοποιεί σήμερα Κυριακή (14/6) περιοδεία στο ακριτικό νησί.
Όπως τόνισε, ο ελληνικός τουρισμός δοκιμάζεται και είναι χρέος όλων των πολιτικών  να σταθούμε με πράξεις στο πλάι επιχειρήσεων και εργαζομένων.
«Αυτό περιμένουν από εμάς τους πολιτικούς. Και όχι ανούσιους και ντροπιαστικός καυγάδες, που ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έστησαν και πάλι προχθές στη Βουλή» σημείωσε, προσθέτοντας πως το Κίνημα Αλλαγής έχει κάνει συγκεκριμένες προτάσεις, κοστολογημένες, στοχευμένες, αποτελεσματικές.
«Αγωνιζόμαστε μαζί με τους ανθρώπους του τουρισμού για να μπορούν να ανοίξουν τα ξενοδοχεία, τα μαγαζιά, για να δουλέψουν οι εργαζόμενοι. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας Δυστυχώς τα όσα έχουν εξαγγελθεί από την Κυβέρνηση είναι πολύ λίγα, πολύ καθυστερημένα.
Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε, γι’ αυτό διεκδικούμε, μαζί με τους ανθρώπους της αγοράς και τους εργαζόμενους γιατί ο στόχος είναι να μείνει όρθια η κοινωνία,¨ ζωντανή¨ η οικονομία μας.
Τώρα, όχι να χτίζουμε αύριο πάνω σε ερείπια. Για αυτό πιέζουμε την Κυβέρνηση».
Η Φώφη Φεννηματά αναφερόμενη στις προκλήσεις  της Τουρκίας τόνισε ότι αυτή την ώρα ο ελληνικός λαός και οι πολιτικές δυνάμεις χρειάζονται ομοψυχία.
"Έχω κατ’ επανάληψη ζητήσει τη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών γιατί απέναντι στην κλιμάκωση της επιθετικότητας της Τουρκίας η χώρα μας χρειάζεται εθνική γραμμή. Χρειάζεται να στείλει μήνυμα αποφασιστικότητας και αποτελεσματικής υπεράσπισης των εθνικών μας δικαίων. Γι’ αυτό και θα επισκεφτώ αύριο το Καστελόριζο για να φτάσει το μήνυμα σε κάθε γωνιά της Ελλάδος".
Η επίσκεψη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στη Ρόδο συμπίπτει και με το μνημόσυνο του Δημήτρη Κρεμαστινού, για τον οποίο έπε ότι "θα μείνει για πάντα στον νου και στην καρδιά μας".
"Ένας λαμπρός επιστήμονας και ακαδημαϊκός, που πορεύτηκε πάντα με τις αξίες του ανθρωπισμού.
Ένας νηφάλιος και υπεύθυνος πολιτικός. Αγωνιστής με πίστη στις αρχές της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης .
O δικός μας γιατρός, ο αγωνιστής Δημήτρης. Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής, στον πολιτικό χώρο που αγάπησε και υπηρέτησε, θα τον τιμούμε πάντα και θα τον θυμόμαστε με μεγάλη αγάπη και σεβασμό".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης