Πολιτική

Στο συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ ο Κουτσούμπας: Ο αγώνας συνεχίζεται

Στο συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ ο Κουτσούμπας: Ο αγώνας συνεχίζεται
"Αυτό που κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ είναι πραγματικά έγκλημα", υπογράμμισε ο Δ. Κουτσούμπας
«Το ΚΚΕ και μέσα στη Βουλή και έξω από αυτή, όπως είμαστε σήμερα εδώ στους δρόμους, στο Σύνταγμα, με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο, θα συνεχίσουμε μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα, μέχρι να σώσουμε τη ΛΑΡΚΟ», τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
Ο κ. Κουτσούμπας εξέφρασε «τη μαχητική αλληλεγγύη στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ, στις οικογένειές τους, στον λαό όλης της περιοχής όπου βρίσκονται τα εργοστάσια και τα ορυχεία της ΛΑΡΚΟ».
Πρόσθεσε ότι «ο αγώνας συνεχίζεται.
Ο αγώνας που έχουν δώσει αυτούς τους μήνες με αγωνιστικότητα και μαχητικότητα οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ είναι σημαντική παρακαταθήκη.
Δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η εργατική τάξη, όλα τα λαϊκά στρώματα.
Μόνο με τον αγώνα μπορούν να ευοδωθούν τα αιτήματα, να γίνουν πράξη τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.
Η πρόταση του ΚΚΕ για τη σωτηρία της ΛΑΡΚΟ, για τη χρηματοδότησή της, για την ανάπτυξή της σε μια σχεδιασμένη οικονομία, σε μια άλλη κοινωνία, είναι εκ των ων ουκ άνευ.
Σε αυτό τον αγώνα το ΚΚΕ και μέσα στη Βουλή και έξω από αυτή, όπως είμαστε σήμερα εδώ στους δρόμους, στο Σύνταγμα, με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο, θα συνεχίσουμε μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα, μέχρι να σώσουμε τη ΛΑΡΚΟ».
Ο κ. Κουτσύμπας υπογράμμισε πως «αυτό που κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ είναι πραγματικά έγκλημα.
Είναι η συνέχεια, αφού ακολουθεί την πεπατημένη όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, που οδήγησαν σε απαξίωση τη ΛΑΡΚΟ, που οδηγούν σε αυτή την άθλια κατάσταση τους ίδιους τους εργαζόμενους, τους παραγωγούς του πλούτου της χώρας μας».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης