Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι - Προσήχθη ως ύποπτη, 35χρονη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών

tags :
Επίθεση με βιτριόλι - Προσήχθη ως ύποπτη, 35χρονη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών
Η βασική ύποπτη, στην κατοχή είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στην Αθήνα
Θέμα χρόνου εκτιμούν αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι είναι να ομολογήσει η 35χρονη γυναίκα που προσήχθη το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη, το πρωί της 20ής Μαΐου στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η βασική ύποπτη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν μία τηλεκάρτα -με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί- καθώς και μία περούκα, είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στην Αθήνα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία στην οποία εργάζεται είχε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.
Αυτήν την ώρα διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης.
Παράλληλα, πρόκειται να προσαχθεί ακόμη μία γυναίκα, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες πως προμήθευσε το βιτριόλι στη φερόμενη ως δράστιδα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης