Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

COSMOTE TV: Επιστροφή στην αγωνιστική δράση και για την Premier League

tags :
COSMOTE TV: Επιστροφή στην αγωνιστική δράση και για την Premier League
Με την Premier League, ολοκληρώνεται η επιστροφή των κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Ευρώπης, που προβάλλει σε αποκλειστικότητα η COSMOTE TV
Η ποδοσφαιρική δράση επιστρέφει και στα αγγλικά γήπεδα, με την Premier League να έχει ορίσει την επανεκκίνησή της την Τετάρτη 17 Ιουνίου, ολοκληρώνοντας έτσι το πρόγραμμα επανέναρξης των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, που μεταδίδει αποκλειστικά η COSMOTE TV .
Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν όλες τις αναμετρήσεις της αγγλικής λίγκας μέχρι τα τέλη Ιουλίου -που προγραμματίζεται η λήξη της τρέχουσας σεζόν- ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT HD.
Ειδικότερα, το αγγλικό πρωτάθλημα ανοίγει αυλαία την Τετάρτη 17/6 με τα εξ’ αναβολής παιχνίδια Άστον Βίλα-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (20.00, COSMOTE SPORT 1HD) και το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι- Άρσεναλ (22.15, COSMOTE SPORT 1HD), που ολοκληρώνουν την 28η αγωνιστική, η οποία είχε μείνει σε εκκρεμότητα.
Το τετραήμερο 19-22/6 θα διεξαχθεί η 30η αγωνιστική της Premier League με τα βλέμματα να στρέφονται στο ματς Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Παρασκευή 19/6, 22.15, COSMOTE SPORT 3HD), την εκτός έδρας αναμέτρηση της τέταρτης στην κατάταξη Τσέλσι με την Άστον Βίλα (Κυριακή 21/6, 18.15, COSMOTE SPORT 1HD), αλλά και το τοπικό ντέρμπι μεταξύ της πρωτοπόρου Λίβερπουλ και της Έβερτον (Κυριακή 21/6, 21.00, COSMOTE SPORT 1HD).
Η τετραήμερη αγωνιστική δράση της 30ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 22/6 με τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπέρνλι (22.00, COSMOTE SPORT 3HD).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης