Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νοτοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Ανέτοιμο και ελλιπώς προετοιμασμένο το υγειονομικό σύστημα

Νοτοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Ανέτοιμο και ελλιπώς προετοιμασμένο το υγειονομικό σύστημα
Η κυβέρνηση της υποκρισίας, των κολλητών και των κουμπάρων είναι state of mind», σημειώνει σε γραπτή της δήλωση η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ κα Νοτοπούλου
Για «ανετοιμότητα και ελλιπή προετοιμασία του υγειονομικού συστήματος» κάνει λόγο, σε γραπτή της δήλωση, η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, αναφερόμενη σε επιστολή στον πρωθυπουργό που προσυπογράφουν οι πρόεδροι των φορέων της Χαλκιδικής, του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής, του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής, της Ένωσης κάμπινγκ Χαλκιδικής, αλλά και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής.
Όπως σημειώνει, με την εν λόγω επιστολή «εκφράζονται σοβαροί φόβοι για την πραγματική υγειονομική ικανότητα της Χαλκιδικής να διαχειριστεί πιθανά περιστατικά κορωνοϊού με την επανέναρξη της τουριστικής περιόδου», ενώ ανάμεσα στους προσυπογράφοντες είναι και «ο επικεφαλής του θεματικού τομέα τουρισμού της ΝΔ, πολιτευτής της, και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων», Γρηγόρης Τάσιος.
«Τεκμηριωμένα και αγωνιώντας για το παρόν και το μέλλον του τουρισμού, με την επιστολή κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ανετοιμότητα και την ελλιπή προετοιμασία του υγειονομικού συστήματος», επισημαίνει η Κ. Νοτοπούλου, προσθέτοντας ότι «δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα, όχι μόνο στην Χαλκιδική αλλά και σε πολλούς σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς».
«Σε άλλα νέα για τον κ. Θεοχάρη όλα αυτά είναι μικροπολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και όχι προβλήματα προς επίλυση.
Μήπως ο κ. Τάσιος είναι ΣΥΡΙΖΑ;, σχολίασε η ίδια, σημειώνοντας επίσης, πως ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, κ. Βαγιωνάς, «έσπευσε βέβαια να "επαναφέρει" στην τάξη τον κ. Τάσιο και να τον "διορθώσει", δηλώνοντας πως οι φορείς δεν πρέπει να εκφράζουν τους προβληματισμούς τους δημοσίως απέναντι στην κυβέρνηση, αλλά να κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί».
«Δεν διστάζει μάλιστα να υπερηφανευτεί για τον "κολλητό" και κουμπάρο του διοικητή του νοσοκομείου! Πολιτικές πρακτικές εποχής Γκόρτσου…», συνεχίζει η δήλωση της κ. Νοτοπούλου και καταλήγει:
«Αυτή όμως ήταν και αυτή θα είναι η ΝΔ και η κυβέρνηση της.
Έτσι αντιμετωπίζει τους συλλογικούς φορείς.
Έχει αλλεργία στην αντίθετη άποψη ακόμα και αν προέρχεται από το δικό της χώρο.
Η κυβέρνηση της υποκρισίας, των κολλητών και των κουμπάρων είναι state of mind».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης