Τελευταία Νέα
Διεθνή

H Emirates παρατείνει μέχρι και τον Σεπτέμβριο τις μειώσεις μισθών κατά 50%

H Emirates παρατείνει μέχρι και τον Σεπτέμβριο τις μειώσεις μισθών κατά 50%
Μειώσεις μισθών 25% έως τον Σεπτέμβριο και από την Etihad Airways
H Emirates παρατείνει τις περικοπές μισθών κατά 50% έως και τον Σεπτέμβριο του καθώς ο αερομεταφορέας με έδρα το Ντουμπάι εντείνει τις ενέργειας ενίσχυσης ρευστότητας. 
Η βασική μείωση μισθού, η οποία άρχισε να ισχύει την 1η Απριλίου, θα εφαρμοστεί σε όλους τους υπαλλήλους και ιδιαίτερα τους πιο υψηλόμισθους, σύμφωνα με εσωτερικό σημείωμα το οποίο επικαλείται το Bloomberg.
«Βιώνουμε τον αντίκτυπο του Covid-19 στην εταιρεία μας και εξετάζουμε όλες τις πιθανές επιλογές για τη διατήρηση της ταμειακής μας θέσης», αναφέρεται στο σημείωμα.
H Emirates δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο για το δημοσίευμα.
Ομοίως, η Etihad Airways του Αμπού Ντάμπι έχει παρατείνει τις περικοπές μισθών της μέχρι τον Σεπτέμβριο, με μείωση 25% για το προσωπικό και το πλήρωμα καμπίνας και 50% για υπαλλήλους σε βαθμό διευθυντή και άνω, δήλωσε εκπρόσωπος του αερομεταφορέα.
Τα επιδόματα στέγασης και άλλες  παροχές εξακολουθούν να καταβάλλονται, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Η Emirates ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα αναγκαστεί να περικόψει τις θέσεις εργασίας για να μειώσει το κόστος μετά το πλήγμα στα αεροπορικά ταξίδια από την πανδημία.
Η Emirates θα μπορούσε να μειώσει τον αριθμό των εργαζομένων κατά περίπου 30% από τους περισσότερους από 105.000 στα τέλη Μαρτίου.
Ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο θα αυξήσει τις δραστηριότητές του αυτή την εβδομάδα προσφέροντας περισσότερες πτήσεις σύνδεσης μέσω του κόμβου του στο Ντουμπάι.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης