Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ομαλά και χωρίς προβλήματα η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Ομαλά και χωρίς προβλήματα η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Χωρίς προβλήματα η κίνηση σε λιμάνια και διόδια
Συνεχίζεται και σήμερα, Σάββατο 6/6, χωρίς προβλήματα η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Πάντως, η κίνηση, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, στα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας είναι μειωμένη σε σχέση με το απόγευμα της Παρασκευής 5/6.
Παράλληλα, στα λιμάνια συνεχίζεται και σήμερα η έξοδος των εκδρομέων για διάφορους νησιωτικούς προορισμούς, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με αυξημένα μέτρα από το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.
Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 10 δρομολόγια πλοίων, 6 από τη Ραφήνα και 8 από το Λαύριο.
Οι επιβάτες θα ταξιδέψουν  θα πρέπει να βρίσκονται νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου λόγω των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.
Όλοι οι ταξιδιώτες θερμομετρούνται, συμπληρώνουν ειδικό ερωτηματολόγιο και θα πρέπει να τηρούν απόσταση 1,5 μέτρου σε όλους τους χώρους μέσα στα πλοία.
Σημειώνεται ότι την Παρασκευή 5/6, πραγματοποιήθηκαν από το λιμάνι του Πειραιά για τα νησιά του Αιγαίου τις Κυκλάδες και την Κρήτη, συνολικά 16 απόπλοι πλοίων και αναχώρησαν 9.432 επιβάτες, 1.763 ΙΧ οχήματα, 752 φορτηγά και 427 δίκυκλα.
Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 26 απόπλοι πλοίων και αναχώρησαν 12.269 επιβάτες, 1.006 ΙΧ οχήματα, 34 φορτηγά και 271 δίκυκλα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης