Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Κατασπατάληση δημοσίου χρήματος η καμπάνια για τον τουρισμό

tags :
ΣΥΡΙΖΑ: Κατασπατάληση δημοσίου χρήματος η καμπάνια για τον τουρισμό
Για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και διεθνή διασυρμό της χώρας κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση με αφορμή την καμπάνια για την προβολή του ελληνικού τουρισμού
Για "κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και διεθνή διασυρμό της χώρας" κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση με αφορμή την καμπάνια για την προβολή του ελληνικού τουρισμού και αποδίδει "την αποκλειστική ευθύνη στον πρωθυπουργό".
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, αναφέρει: "Ο κ. Μητσοτάκης έκανε χθες φιέστα για να παρουσιάσει με τυμπανοκρουσίες το "μεγαλειώδες" project του για τον ελληνικό τουρισμό. Σήμερα αποκαλύπτεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ παρέκαμψε τον ΕΟΤ και έδωσε με απευθείας ανάθεση 32 εκατ. ευρώ σε ιδιωτική εταιρεία για να μας παρουσιάσει τελικά ως καμπάνια προώθησης του ελληνικού τουρισμού την διαφήμιση που χρησιμοποίησε πριν από δύο μόλις μήνες γνωστή εταιρεία καλλυντικών!
Ελπίζουμε να μην έχουν το θράσος να ρίξουν σήμερα το φταίξιμο για το πρωτοφανές φιάσκο στον κ. Θεοχάρη.
Την αποκλειστική ευθύνη έχει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και το «επιτελικό κράτος» του που μας επιστρέφει στις χειρότερες μέρες της ρεμούλας, της τσαπατσουλιάς, της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος.
Του διεθνούς διασυρμού τελικά της χώρας μας".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης