Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κριθαρίδης (ΜέΡα25): Λίγοι και ευκατάστατοι θα έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης

Κριθαρίδης (ΜέΡα25): Λίγοι και ευκατάστατοι θα έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης
Aν δεν υπάρξει μαζική πρόσβαση του λαού στην ηλεκτροκίνηση αυτή θα παραμείνει απλώς μία καμπάνια, τόνισε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ 25
Μόνο λίγοι και ευκατάστατοι θα έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης υποστηρίζει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης, επικρίνοντας την κυβέρνηση για την πολιτική της στο θέμα αυτό.
Ο κ. Κριθαρίδης τονίζει ότι σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε το πρόγραμμα του για τα κίνητρα της ηλεκτροκίνησης.
Ως ΜέΡΑ25, προσθέτει, «είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στην κατεύθυνση της ηλεκτροκίνησης, όμως οι διευκολύνσεις και τα κίνητρα πρέπει να αφορούν την μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων και εν γένει του κόσμου εκείνου τον οποίο ουσιαστικά ο κ. Μητσοτάκης απέκλεισε σήμερα, εξαγγέλλοντας ένα πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης στο οποίο θα έχουν πρόσβαση μόνο λίγοι και ευκατάστατοι».
Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 δηλώνει επίσης, ότι κατανοεί «την αγωνία του κ. Πρωθυπουργού να καταδείξει για άλλη μια φορά την ταξικότητα των πολιτικών του επιλογών, όμως στον περιβαλλοντικό τομέα κάτι τέτοιο καθίσταται εξαιρετικά υποκριτικό μιας και αν δεν υπάρξει μαζική πρόσβαση του λαού στην ηλεκτροκίνηση αυτή θα παραμείνει απλώς μία καμπάνια».

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης