Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Προοδευτική: Συνεχίζονται οι συζητήσεις για την ανεύρεση στρατηγικών επενδυτών

Προοδευτική: Συνεχίζονται οι συζητήσεις για την ανεύρεση στρατηγικών επενδυτών
Oι συζητήσεις για την ανεύρεση στρατηγικών επενδυτών συνεχίζονται
Οι συζητήσεις για την ανεύρεση στρατηγικών επενδυτών συνεχίζονται, αναφέρει η διοίκηση της Προοδευτικής Α.Τ.Ε , σε συνέχεια πρόσφατου δημοσιεύματος.
«Στα πλαίσια  της πολυετούς προσπάθειάς της για τη βελτίωση  της χρηματοοικονομικής της ικανότητας και την αύξηση ρευστότητας της, όπως επανειλημμένως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, η Διοίκηση της εταιρείας συνεχίζει να καταβάλει έντονες προσπάθειες για την ενεργοποίησή της σε νέους τομείς δραστηριότητας – μη κορεσμένους – πέραν των Δημοσίων έργων, ως εκ τούτου συνεχίζονται και οι  ενέργειες - συζητήσεις  για την Η Διοίκηση της εταιρείας δεσμεύεται να προβεί σε ενημέρωση του Επενδυτικού κοινού, όταν κι εφόσον οι προσπάθειές της αποδώσουν και υπάρξει συγκεκριμένο και δεσμευτικό αποτέλεσμα αναφορικά με το μέλλον της εταιρείας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αγορά 131.681 μετοχών από την T.A. Brands

Η εταιρεία, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ ανακοινώνει , ότι έλαβε γνωστοποίηση από την εταιρεία Τ.Α. Brands Ltd και από το φυσικό πρόσωπο Κωνσταντίνο Κούτλα, του  Αθανασίου, Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της εταιρείας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ , που ασκεί επιρροή η έλεγχο  στην εταιρεία με την επωνυμία Τ.Α. Brands Ltd, υπόχρεο πρόσωπο βάσει του άρθρου 13 του Ν. 3340/05 σύμφωνα με τα άρθρα 3 και 21 του Ν. 3556/07 , σε συνδυασμό με την απόφαση  1/434/3.7.07 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ότι, στη συνεδρίαση του ΧΑ την Τρίτη 2.6.2020,μέσω της διαδικασίας εκποίησης μετοχών, προέβη  στην αγορά 131.681 μετοχών, συνολικής αξίας  21.727 Ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης