Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Lamda Development: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του MoU με ΕΤΕ για τα οικόπεδα δίπλα στο Mall Athens

Lamda Development: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του MoU με ΕΤΕ για τα οικόπεδα δίπλα στο Mall Athens
Lamda: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του MoU με ΕΤΕ για Mall
Σε συνέχεια της από 18/10/19 ανακοίνωσης (που εκδόθηκε ως απάντηση κατόπιν σχετικού ερωτήματος), η  εταιρεία  «LAMDA DEVELOPMENT S.A. » που εδρεύει στο Μαρούσι, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, και αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 003379701000 (η «Εταιρεία») προβαίνει στην εξής ανακοίνωση:
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία όλες οι διαδικασίες όπως αυτές είχαν προβλεφθεί στο Μνημόνιο Κατανόησης και Προθέσεων (MOU) με το οποίο η «Εθνική Τράπεζα» είχε διατυπώσει την πρόθεσή της να συμβάλει και να συμπράξει νομίμως στη διαδικασία εκδόσεως Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ.) για την έγκριση του Πολεοδομικού Σχεδίου της περιοχής στην οποία βρίσκεται το εμπορικό κέντρο «The Mall Athens».
Συναφώς και σε εκτέλεση σχετικών προβλέψεων του ήδη εκδοθέντος Π.Δ. (ΦΕΚ 91Δ/ 29.02.2020) καταβλήθηκε από την εταιρεία L.O.V. S.M.S.A. το ποσό των 11.000.000 €, το οποίο ανταποκρίνεται στην εύλογη αξία ακινήτων (που βρίσκονται στην ως άνω περιοχή) και στη συνολική απαίτηση που διατηρούσε η ΕΤΕ από το τίμημα αγοραπωλησίας που οφειλόταν σε αυτήν από θυγατρική εταιρεία του Δήμου Αμαρουσίου (ΑΘΜΟΝΟ Α.Ε.).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης