Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Βήμα – βήμα στον κόσμο των ηλεκτρονικών τραπεζικών συναλλαγών

tags :
Βήμα – βήμα στον κόσμο των ηλεκτρονικών τραπεζικών συναλλαγών
Η Εθνική Τράπεζα, μαζί με τη Σμαράγδα Καρύδη, μας μαθαίνουν τα «μυστικά» του Internet Banking
Εύκολα και ευχάριστα μαθήματα ηλεκτρονικής τραπεζικής με… δασκάλα την αγαπημένη ηθοποιό Σμαράγδα Καρύδη προσφέρει η Εθνική Τράπεζα σε όλους όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών τραπεζικών συναλλαγών, συναλλαγών δηλαδή κυρίως μέσω του Internet & Mobile Banking, καθώς και των ATMs.
Τα εκπαιδευτικά βίντεο της πρωτοβουλίας «Μάθε με την Εθνική» προσφέρουν με απλό και ταυτόχρονα αναλυτικό τρόπο όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την υπηρεσία NBG Internet & Mobile Banking από το κινητό μας, να πραγματοποιήσουμε online πληρωμές και μεταφορές χρημάτων, αλλά και να ελέγχουμε κάθε στιγμή το υπόλοιπο και τις κινήσεις των λογαριασμών, των καρτών και των δανείων μας, όπου κι αν βρισκόμαστε.
Η αγαπημένη ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη εξηγεί βήμα – βήμα τις κινήσεις που χρειάζεται να κάνουμε για να αξιοποιήσουμε τον κόσμο των συναλλαγών μέσω του Internet Banking, κερδίζοντας έτσι άνεση και χρόνο.
Μπορείτε να ανακαλύψετε εδώ όλα τα χρήσιμα και, παράλληλα, ευχάριστα εκπαιδευτικά βίντεο που έχει δημιουργήσει η Εθνική Τράπεζα για τους πελάτες οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τον κόσμο του Internet Banking (https://www.nbg.gr/greek/internet-banking-atm-gia-olous/) Και φυσικά, τα βίντεο με τη Σμαράγδα Καρύδη δεν είναι τα μοναδικά που έχει δημιουργήσει η Εθνική Τράπεζα. Υπάρχουν πολλά εκπαιδευτικά βίντεο τα οποία επίσης βοηθούν τους πελάτες της Τράπεζας να πραγματοποιήσουν πολλές από τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές τους ηλεκτρονικά, μέωτου Internet Banking και των ATMs της Εθνικής Τράπεζας (περισσότερα από 1480 σε όλη την Ελλάδα).



Επιπλέον, η Εθνική Τράπεζα έχει θέσει σε λειτουργία την τηλεφωνική γραμμή εκπαίδευσης 211 100 11 11. Καλώντας εδώ, οι πελάτες της μπορούν να λύνουν όλες τις απορίες τους για τα ηλεκτρονικά κανάλια της Τράπεζας και να καθοδηγούνται βήμα - βήμα, αν χρειάζεται, στην επιτυχή ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών τους συναλλαγών.
«Μάθε με την Εθνική» και τη Σμαράγδα Καρύδη για εύκολες, γρήγορες και, πάντα, ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης