Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Υποστήριξη του τραπεζικού τομέα από την Intrasoft

tags :
Υποστήριξη του τραπεζικού τομέα από την Intrasoft
H Intrasoft ανακοίνωσε την υλοποίηση και διάθεση σε παραγωγική λειτουργία ειδικών προσαρμογών στο σύστημα PROFITS®
Η Intrasoft International, κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα υπηρεσιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, ανακοινώνει την υλοποίηση και διάθεση σε παραγωγική λειτουργία ειδικών προσαρμογών στο σύστημα PROFITS®, στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης των Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων από τις επιπτώσεις της πανδημίας (COVID-19).
Οι προσαρμογές αυτές, που έχουν ως κύριους εκφραστές Τράπεζες-συνεργάτες της Intrasoft International μεταξύ των οποίων και η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, υλοποιήθηκαν τάχιστα για την εναρμόνιση των Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων με τις σχετικές ελληνικές κανονιστικές απαιτήσεις, και αφορούν τα ακόλουθα:
Σε νέα λειτουργικότητα του Υποσυστήματος Αξιογράφων του PROFITS® για την υλοποίηση της από 30/3/2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, όσον αφορά στην προστασία επιταγών επιχειρήσεων και στην αναστολή των προθεσμιών της λήξης, εμφάνισης και πληρωμής τους κατά 75 ημέρες.
-Στην ενεργοποίηση ειδικής λειτουργικότητας στο Υποσύστημα Δανείων του PROFITS® όσον αφορά στην υποστήριξη της δυνατότητας τρίμηνης αναστολής πληρωμής δόσεων δανειοληπτών με ενήμερα Καταναλωτικά και Στεγαστικά δάνεια.
Το ποσό των δόσεων για τις οποίες αναστέλλεται η πληρωμή, επιμερίζεται ισόποσα στις υπολειπόμενες δόσεις ενός δανείου, χωρίς να μεταβάλλεται η διάρκεια και το επιτόκιό του.
Το PROFITS® είναι το Τραπεζικό Σύστημα επιλογής ενός ιδιαίτερα σημαντικού αριθμού Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.
Έχει σχεδιαστεί με βάση τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και σύμφωνα με διεθνή πρότυπα ποιότητας διαθέτοντας αρχιτεκτονική που εξασφαλίζει ευελιξία και επεκτασιμότητα.
Το PROFITS® εξασφαλίζει λειτουργική σταθερότητα και μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης σε Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα μέσω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών προσαρμοστικότητας που διαθέτει και προσφέρει δυνατότητες άμεσης προσαρμογής και εναρμόνισης με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ρυθμιστικές, κανονιστικές και επιχειρησιακές απαιτήσεις στο σύγχρονο χρηματοοικονομικό περιβάλλον.
Η Intrasoft International εξελίσσει συνεχώς τα καινοτόμα χρηματοπιστωτικά προϊόντα της, προσφέροντας στους συνεργάτες της ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ώστε να ανταποκριθούν άμεσα στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς. Από τις πρώτες μέρες της πανδημίας η Intrasoft έθεσε ως βασική προτεραιότητα την αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών στους συνεργάτες της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης