Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η AOC επεκτείνει τη γκάμα επαγγελματικών οθονών της με δέκα νέα μοντέλα της P2 series

tags :
Η AOC επεκτείνει τη γκάμα επαγγελματικών οθονών της με δέκα νέα μοντέλα της P2 series
Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μεγεθών από 21,5” (54,7 εκ), 23,8” (60,4 εκ), 27” (68,6 εκ) και ultra-wide 34” (86 εκ), η AOC αναγνωρίζει τις ξεχωριστές ανάγκες και τις ατομικές ρυθμίσεις των χρηστών της
Σε καιρούς που αυξάνεται η ανάγκη για οθόνες με μεγαλύτερο μέγεθος, βελτιωμένη συνδεσιμότητα και ποιότητα εικόνας, η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ανακοινώνει τις νέες οθόνες της P2 series για επαγγελματίες χρήστες.
Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μεγεθών από 21,5” (54,7 εκ), 23,8” (60,4 εκ), 27” (68,6 εκ) και ultra-wide 34” (86 εκ), η AOC αναγνωρίζει τις ξεχωριστές ανάγκες και τις ατομικές ρυθμίσεις των χρηστών της.
Με εξαίρεση την οθόνη 34” ultrawide CU34P2A με κυρτό (1500R) VA panel, όλα τα υπόλοιπα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με επίπεδα IPS panels, τα οποία εξασφαλίζουν πιστή αναπαραγωγή χρωμάτων, κάλυψη μεγάλης γκάμας χρωμάτων και ευρείες γωνίες θέασης (178/178°), κατάλληλα για δημιουργία περιεχομένου και επεξεργασία εικόνας.
Επιλεγμένα μοντέλα (24P2C και 27P2C) με θύρα USB-C παρέχουν ευκολότερη σύνδεση οθόνης, μεταφοράς δεδομένων και φόρτισης φορητών συσκευών με ένα μόνο USB-C καλώδιο.
Ο διακόπτης KVM που περιλαμβάνεται σε αυτά τα μοντέλα, επιτρέπει στο χρήστη να αλλάζει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι μεταξύ δύο υπολογιστών (συνδεδεμένων με USB-C και USB hub uplink).
Image
Χαρακτηριστικά για επαγγελματίες χρήστες

Η σειρά P2 της AOC είναι η βελτιωμένη έκδοση της προγενέστερης βραβευμένης σειράς P1.
Όλα τα νέα μοντέλα διαθέτουν κομψή σχεδίαση τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο.
Το σκούρο, brushed φινίρισμα στην κάτω στεφάνη και η βάση ακτινοβολούν την ομορφιά της κομψής σχεδίασης.
Το λεπτό πλάτος των πλευρικών πλαισίων επιτρέπει το, σχεδόν, απρόσκοπτο στήσιμο πολλαπλών οθονών για αυξημένη παραγωγικότητα.
Οι οθόνες P2 series μόλις βγαίνουν από το κουτί,  μπορούν να συναρμολογηθούν εύκολα χωρίς εργαλεία.
Χάρη στο διακόπτη γρήγορης απελευθέρωσης, η αποσυναρμολόγηση της οθόνης είναι εξίσου γρήγορη και βολική.
Το ενσωματωμένο άνοιγμα διαχείρισης καλωδίων εξασφαλίζει ένα καθαρό γραφείο, χωρίς ακαταστασία.
Το ύψος της βάσης (150χιλ.), η κλίση (-5~35°), η περιστροφή (180°) και η δυνατότητα ρύθμισης περιστροφής (90°) -με εξαίρεση την ultrawide CU34P2A- καθιστά εύκολες τις εργονομικές αλλαγές, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά την κοινή χρήση σε ευέλικτα γραφεία, μια έννοια που υιοθετείται ολοένα και περισσότερο από τις δημόσιες υπηρεσίες και τις start-ups.
Και τα δέκα μοντέλα της σειράς, παρέχουν ένα πλήρες σετ χαρακτηριστικών και είναι εξοπλισμένα με υποδοχή 4 θυρών USB 3.2, μία USB uplink θύρα, και 2x2W ενσωματωμένα ηχεία.
Η υποδοχή 4 θυρών USB 3.2 αυξάνει την συνδεσιμότητα και επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων με υψηλή ταχύτητα.

Εξαιρετικές εικόνες

Όλα τα 21,5”, 23,8” και 27” μοντέλα έρχονται εξοπλισμένα με IPS panels για να εξασφαλίζουν την ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων, καλύπτοντας μία μεγάλη χρωματική γκάμα (έως123,3% sRGB και έως και 90,9% DCI-P3).
Και τα δέκα μοντέλα της σειράς P2 προσφέρουν ευρείες γωνίες θέασης 178/178°  για την ουσιαστική εξάλειψη της φωτεινότητας και της αλλαγής χρώματος, όταν προβάλλονται εκτός κέντρου.
Εκείνοι που χρειάζονται επιπλέον ευκρίνεια, μπορούν να επιλέξουν την 23,8” Q24P2Q ή την 27” Q27P2Q με QHD (1440p), την 27” U27P2 με crystal-clear UHD (2160p) ανάλυση ή την ultrawide 34” CU34P2A με UWQHD ανάλυση (3440 x 1440). Όλα τα άλλα μοντέλα διαθέτουν ανάλυση Full HD (1080p).
Όλα τα μοντέλα (εκτός των U27P2 και CU34P2A) υποστηρίζουν χρόνο απόκρισης 4 ms και ρυθμό ανανέωσης 75 Hz. Αυτή η αύξηση 25% συγκριτικά με τις συμβατικές οθόνες στα 60 Hz και η υποστήριξη VRR επιτυγχάνουν πολύ πιο ομαλή κίνηση του κέρσορα και συνολικά καλύτερη απόκριση, απαλλαγμένη από σκίσιμο ή τραύλισμα.
Η ultrawide CU34P2A διαφέρει από τις υπόλοιπες οθόνες της P2, χάρη στην εντυπωσιακή αναλογία απεικόνισης 21:9, την υψηλή ανάλυση 3440 x 1440 UWQHD, τη φωτεινότητα 300 nits, το 1 ms MPRT (χρόνος απόκρισης κινούμενης εικόνας) και την υποστήριξη AMD FreeSync.
Η 1500R κυρτή VA οθόνη παράγει διάτρητα χρώματα, βαθύ μαύρο και υψηλή αντίθεση, αυξάνοντας τη βύθιση στο περιεχόμενο της εικόνας και παρέχοντας ταυτόχρονα μία άνετη χρήση του οριζόντιου χώρου της οθόνης.
Επιπλέον, το panel της CU34P2A αυξάνει την ομαλότητα των κινούμενων εικόνων ακόμα περισσότερο χάρη στο ρυθμό ανανέωσης των 100 Hz.
Έτσι λοιπόν, η CU34P2A είναι μία σίγουρη λύση για την αλματώδη βελτίωση της παραγωγικότητάς σας, ενώ ταυτόχρονα είναι ιδανική για gaming και ψυχαγωγικούς σκοπούς για χαλάρωση μετά την εργασία.

Εύκολη συνδεσιμότητα

Οι οθόνες της P2 series προσφέρουν μεγάλη ποικιλία θυρών σε διαφορετικά μοντέλα (δείτε τον παρακάτω πίνακα για πλήρη επισκόπηση).
Ενώ τα περισσότερα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με  τις βασικές προδιαγραφές VGA, DVI, DisplayPort και HDMI για να καλύψουν τόσο τα παλαιού τύπου όσο και τα σύγχρονα συστήματα, τα μοντέλα 24P2C και 27P2C αποτελούν ιδιαιτέρως καινοτόμες επιλογές με τις πιο ευέλικτες συνδέσεις.
Οι οθόνες περιλαμβάνουν υποδοχή USB-C μαζί με τους κόμβους USB (hubs), ώστε οι φορητοί υπολογιστές να μπορούν να συνδεθούν στην οθόνη μέσω ενός μόνο καλωδίου USB-C.
Το σήμα της οθόνης μεταφέρεται μέσω USB-C (DisplayPort εναλλακτική λειτουργία), καθώς και δεδομένα υψηλής ταχύτητας, ενώ ταυτόχρονα τροφοδοτείται και φορτίζεται ο φορητός υπολογιστής (USB Power Delivery).
Όταν η οθόνη είναι συνδεδεμένη με έναν σταθερό υπολογιστή  χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB uplink, και το πληκτρολόγιο και το ποντίκι είναι επίσης συνδεδεμένα στην οθόνη, ο ενσωματωμένος διακόπτης KVM επιτρέπει τη δυνατότητα της απρόσκοπτης εναλλαγής του συνδεδεμένου πληκτρολόγιου και ποντικιού μεταξύ δύο διαφορετικών πηγών.
Αυτό είναι χρήσιμο για παράδειγμα, όταν ένα χρήστης φέρνει τον φορητό υπολογιστή εργασίας του για χρήση στο σπίτι με την οθόνη 24P2C ή 27P2C.
Ο φορητός υπολογιστής μπορεί τότε να συνδεθεί μέσω USB-C στην οθόνη και ο χρήστης να ελέγξει μέσω του διακόπτη KVM τον φορητό υπολογιστή εργασίας, ή τον οικιακό υπολογιστή με μία μόνο ρύθμιση πληκτρολογίου/ποντικιού.

Βιώσιμες και αποδοτικές
    
Για τη συμμόρφωση με τις πιο πρόσφατες απαιτήσεις όσον αφορά την  απόδοση ισχύος και τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς, όλα τα μοντέλα της σειράς P2 είναι πιστοποιημένα με EnergyStar 8, TCO 8 και EPEAT Gold.
Και τα δέκα μοντέλα διαθέτουν, επίσης, την τεχνολογία Flicker-Free της AOC για να εξαλείψουν το τρεμόπαιγμα που βασίζεται στην ισχύ, χρησιμοποιώντας DC αντί για PWM, και την λειτουργία Low Blue Light, μειώνοντας τα δυνητικά επιβλαβή μήκη κύματος μπλε και προσφέροντας άνετη χρήση σε περιβάλλον μειωμένου φωτός.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης