Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης: Ούτε το σχέδιο της ΝΔ για τον τουρισμό είναι σοβαρό, ούτε οι υπουργοί της που αλληλοκαρφώνονται δημοσίως

Χαρίτσης: Ούτε το σχέδιο της ΝΔ για τον τουρισμό είναι σοβαρό, ούτε οι υπουργοί της που αλληλοκαρφώνονται δημοσίως
Σημερινή παρέμβαση του υφυπουργού Τουρισμού στην τηλεόραση του Alpha σχολίασε μέσω Facebook ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης
«Ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Κόνσολας, μετά τις έντονες αντιδράσεις που ξεσήκωσε η σχετική κυβερνητική πρόταση (σ.σ.για τον τουρισμό και τα νησιά), χαρακτηρίζει σε ζωντανή μετάδοση στον Alpha TV "επικίνδυνους" και "ανεπαρκείς" όσους μιλούν για κατάταξη των νησιών σε επικίνδυνα και μη», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Χαρίτσης σε σχόλιά του μέσω Facebook, και προσθέτει: «Άρα και τον υπουργό του κ. Θεοχάρη που παρουσίασε αυτή την κατάταξη στην ανακοίνωση των μέτρων της κυβέρνησης μετά το διάγγελμα του κ. Μητσοτάκη τη προηγούμενη βδομάδα».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει επίσης ότι «ο κ. Κόνσολας υπερθεμάτισε μάλιστα λέγοντας ότι "δεν συμφωνούμε κατ' ανάγκη σε όλα μέσα σε ένα υπουργείο"».
«Δυστυχώς το σχέδιο της κυβέρνησης για τον τουρισμό και τα νησιά μας είναι τόσο σοβαρό, όσο σοβαρή είναι και η εικόνα των υπουργών του κ. Μητσοτάκη να αλληλοκαρφώνονται δημοσίως…», καταλήγει ο Αλ. Χαρίτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης