Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Epsilon Net College: Νέα συνεργασία με το University of Northampton

tags :
Epsilon Net College: Νέα συνεργασία με το University of Northampton
Το Epsilon Net College - μέλος του Ομίλου Epsilon Net - ανακοινώνει νέα συνεργασία με το University of Northampton
Το Epsilon Net College, μέλος του Ομίλου Epsilon Net, στο πλαίσιο της  συνεχούς ανάπτυξης και της απρόσκοπτης  εξέλιξης των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων, ανακοινώνει επίσημα την συνεργασία με το University of Northampton, για την παροχή διεθνώς αναγνωρισμένων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών στην Ελλάδα.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο Όμιλος Epsilon Net, σταθερός στις αξίες και το όραμα του, επέλεξε να συνεργαστεί με το University of Northampton, στο οποίο έχει απονεμηθεί το Χρυσό Βραβείο Αριστείας Διδασκαλίας (Gold in the Government's Teaching Excellence Framework (TEF), την υψηλότερη -διάκριση που μπορεί να έχει ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, προσφέροντας στους Έλληνες σπουδαστές σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα εκπαίδευσης με ιδιαίτερη απήχηση και ζήτηση στην αγορά εργασίας.
Το πλαίσιο Αριστείας στη Διδασκαλία (TEF) επιβραβεύει τα Πανεπιστήμια, τα οποία σημειώνουν αριστεία και έχουν εξαιρετικές επιδόσεις στη διδασκαλία, στις εμπειρίες μάθησης που προσφέρουν και στα αποτελέσματα που καταφέρνουν οι φοιτητές τους.
To University of Northampton,  διακρίνεται για την καινοτόμο προσέγγιση του, σε ό,τι αφορά στην κοινωνική επιχειρηματικότητα καθώς και την διεθνή φήμη του και σε ό,τι αφορά την καλλιέργεια και δημιουργία  αποφοίτων, με εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης, λόγος που το κατατάσσει  ως  κορυφαία επιλογή για το μέλλον, ενώ παράλληλα αναπτύσσει στους φοιτητές τις δεξιότητες που αναζητούν οι σύγχρονοι  εργοδότες διεθνώς, τοποθετώντας τους ένα βήμα μπροστά σε ό,τι αφορά στην διασφάλιση απασχόλησης και στην επαγγελματική αποκατάσταση τους.
Το Epsilon Net College σε συνεργασία  με το University of Northampton, προσφέρει σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα που σχετίζονται με 3 διαφορετικές Ακαδημαϊκές Σχολές: Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών, Τουρισμού και Πληροφορικής. Συγκεκριμένα, τα προγράμματα που θα προσφερθούν είναι τα εξής:

     MSc Computing (computer network engineering)
    MSc Computing (internet technology & security)
    MA International Hotel Management
    MBA
    MA Human Resources
    MA Accounting and Finance
    BA International Tourism Management
    BA Business

Οι απόφοιτοι με την ολοκλήρωση των σπουδών τους, αποκτούν διεθνώς αναγνωρισμένο  πτυχίο από το διακεκριμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Northampton, έχοντας το πλεονέκτημα να σπουδάζουν στην Ελλάδα.
Οι κορυφαίες συνεργασίες με διακεκριμένα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, τα υψηλά πρότυπα διδασκαλίας, η ακαδημαϊκή υποστήριξη των φοιτητών  και η  άμεση πρόσβαση στη αγορά εργασίας μέσω του δικτύου 27.000 επιχειρήσεων – συνεργατών αλλά και της μοναδικής υπηρεσίας Evresis, καθιστούν το Epsilon Net College μια ολοκληρωμένη πρόταση Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα  με πραγματική  Διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας.

Το University of Northampton διαθέτει περισσότερους από 11.000 φοιτητές που παρακολουθούν μαθήματα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και τα Χρηματοοικονομικά, την Πληροφορική και τις Σύγχρονες Τεχνολογίες, την Εκπαίδευση, την Υγεία και τις Κοινωνικές Επιστήμες σε δύο πανεπιστημιουπόλεις κοντά στο κέντρο της πόλης Northampton. Το πανεπιστήμιο έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις σε εγκαταστάσεις τα τελευταία χρόνια και  το καινούριο του κτίριο στο Waterside, με κόστος 330 εκατομμύρια Βρετανικές Λίρες σχεδιάστηκε:

    φιλικό προς το Περιβάλλον
    να καλύπτει τις ανάγκες διδασκαλίας του 21ου αιώνα
    με πρόσβαση 27 ώρες/7 ημέρες στη βιβλιοθήκη και σε υλικό μάθησης
    με Σύγχρονα Μαθησιακά Περιβάλλοντα

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης