Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Νέα άνοδο περιμένουν οι αναλυτές – Τα αποτελέσματα των τραπεζών στο επίκεντρο

tags :
ΧΑ: Νέα άνοδο περιμένουν οι αναλυτές – Τα αποτελέσματα των τραπεζών στο επίκεντρο
Στο επίκεντρο αναμένεται να παραμείνουν οι μετοχές των τραπεζών καθώς Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα δημοσιεύουν αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης
Νέα άνοδο περιμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, λόγω του θετικού κλίματος που επικρατεί στις διεθνείς αγορές.
Η πρόταση της Ευρώπης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας δημιουργεί διάθεση για ανάληψη ρίσκου στους επενδυτές με αρκετά στελέχη της αγοράς να σημειώνουν πως το «πακέτο» είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για την Ελλάδα.
Στο επίκεντρο αναμένεται να παραμείνουν οι μετοχές των τραπεζών καθώς Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα δημοσιεύουν αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης μετά το κλείσιμο της αγοράς.

Eurobank Equities
Για σήμερα αναμένουμε πως η τάση για ανάληψη ρίσκου θα οδηγήσει σε περαιτέρω άνοδο τις ελληνικές μετοχές λόγω και της πρότασης της Κομισιόν, αλλά σημειώνουμε πως οι επενδυτές παρακολουθούν επίσης τη νέα ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.

Euroxx
Περιμένουμε πως το θετικό momentum θα συνεχιστεί, οδηγούμενο από την άνοδο των διεθνών αγορών με υψηλούς όγκους συναλλαγών.
Τα αποτελέσματα των τραπεζών για το πρώτο τρίμηνο του 2020 θα είναι στο επίκεντρο.

Beta

Περιμένουμε η αγορά να εμφανίσει τάσεις συσσώρευσης σε επιλεγμένες μετοχές ενώ ο τραπεζικός κλάδος θα παραμείνει στο επίκεντρο λόγω των ανακοινώσεων αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου, τα οποία δημοσιεύονται σήμερα.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης