Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποιες είναι οι τάσεις των ταξιδιωτών για την ασφάλεια της υγείας μετά το άνοιγμα των προορισμών

tags :
Ποιες είναι οι τάσεις των ταξιδιωτών για την ασφάλεια της υγείας μετά το άνοιγμα των προορισμών
Με κλίμακα μέτρησης από 0 (εξαιρετικά μη ασφαλές) έως 100 (εξαιρετικά ασφαλές) και με βάση μια μηνιαία έρευνα 1.200 Αμερικανών ταξιδιωτών, οι μετρήσεις του Travel Safety Barometer δημοσιεύονται για μια σειρά κατηγοριών
Το Βαρόμετρο Ασφάλειας Ταξιδιού (Travel Safety Barometer), είναι το νέο εργαλείο της MMGY Global, που στόχο έχει να βοηθήσει την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, να κατανοήσει τις νέες τάσεις των τουριστών που διαμορφώνονται μέσα στην πανδημία.
Και παρακολουθεί τις αντιλήψεις των Αμερικανών ταξιδιωτών ως προς την ασφάλεια καθώς οι προορισμοί ανοίγουν σταδιακά, αλλά ο φόβος για τον Covid-19 παραμένει.
Με κλίμακα μέτρησης από 0 (εξαιρετικά μη ασφαλές) έως 100 (εξαιρετικά ασφαλές) και με βάση μια μηνιαία έρευνα 1.200 Αμερικανών ταξιδιωτών, οι μετρήσεις του Travel Safety Barometer δημοσιεύονται για μια σειρά κατηγοριών.
Όπως εσωτερικά και διεθνή ταξίδια, μεταφορές, διαμονή, κρουαζιέρες , φαγητό και διασκέδαση.
“Το Βαρόμετρο Ασφάλειας Ταξιδιού επισημαίνει πώς εξελίσσονται οι αντιλήψεις των καταναλωτών για την ασφάλεια καθώς τα κράτη, οι χώρες και οι ταξιδιωτικές επιχειρήσεις αρχίζουν να ανοίγουν προσεκτικά, επιτρέποντας στη βιομηχανία να προσαρμόσει τις στρατηγικές μάρκετινγκ ανάλογα με τις ανάγκες των καταναλωτών”, δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος πληροφοριών και στρατηγικής της MMGY Travel Intelligence Κρίς Ντάβιντσον.
Για το ποια ταξίδια επιστρέφουν νωρίτερα, με ποια μέσα μεταφοράς οι ταξιδιώτες αισθάνονται ασφάλεια και πόσο ασφαλής νοιώθουν στο ξενοδοχείο ή στο εστιατόριο
οι απαντήσεις από τα δεδομένα του Travel Safety Barometer.



Travel Safety Barometer
Ασφάλεια και ταξίδια
- Εγχώρια ταξίδια αναψυχής με βαθμολογία 34.
- Επαγγελματικά ταξίδια με βαθμολογία 29.
- Διεθνή ταξίδια με βαθμολογία 22.

Ασφάλεια και μέσα μεταφοράς για ταξίδι
- Ταξίδια με ιδιωτικό αυτοκίνητο με βαθμολογία 72.
- Ταξίδια με αεροπλάνο με βαθμολογία 30.
- Κρουαζιέρα με βαθμολογία 18.

Ασφάλεια σε διαμονή, φαγητό και ψυχαγωγία
- Διαμονή με βαθμολογία στα 35.
- Φαγητό και ψυχαγωγία με βαθμολογία στο 33.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης