Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Quest: Νέο κατάστημα iStorm στη Ρόδο

Quest: Νέο κατάστημα iStorm στη Ρόδο
Το ένατο κατάστημα iStorm αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά
Στο νέο κατάστημα iStorm, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, 25ης Μαρτίου 1 και Εθελοντών Δωδεκανησίων, οι καταναλωτές θα έρθουν σε επαφή με το μοναδικό οικοσύστημα της Apple και τις ολοκληρωμένες λύσεις που διαθέτει.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Quest, στόχος της iStorm είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των προϊόντων της Apple και στο νησί της Ρόδο.
Οι καταναλωτές θα βρουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της Apple, μια ευρεία ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, σε συνδυασμό με στοχευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες από τους ειδικούς της Apple.
Ως το μοναδικό Επίσημο Επισκευαστικό Κέντρο της Apple (Apple Premium Service Provider) στη νησιωτική Ελλάδα, προσφέρει τεχνική υποστήριξη, αναλαμβάνει την επισκευή όλων των προϊόντων της Apple και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να διατηρηθεί αναλλοίωτη η μοναδική εμπειρία χρήσης τους.
Το νέο Apple Premium Reseller Store τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές που θέτει η Apple για τα καταστήματα διάθεσης των προϊόντων της.
Την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιουνίου η iStorm σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά το μαγικό κόσμο της Apple στο νέο της κατάστημα στην πόλη της Ρόδου.
Σας περιμένει ένα εορταστικό διήμερο με εκπλήξεις και μοναδικές προσφορές.
Το ένατο κατάστημα iStorm αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης