Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η eBay προσκαλεί τις ελληνικές ΜμΕ σε ενημερωτικό σεμινάριο

tags :
Η eBay προσκαλεί τις ελληνικές ΜμΕ σε ενημερωτικό σεμινάριο
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσα από την πλατφόρμα του zoom, στις 26 Μαΐου 2020, στις 19:00 μ.μ.
Η eBay διοργανώνει ένα ειδικό διαδικτυακό σεμινάριο για τις ΜμΕ και τους Έλληνες πωλητές με στόχο να τους ενημερώσει για τις προοπτικές και τα οφέλη που μπορούν να έχουν μέσα από τη χρήση της πλατφόρμας.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσα από την πλατφόρμα του zoom, στις 26 Μαΐου 2020, στις 19:00 μ.μ.
Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους και να παρακολουθήσουν τη συζήτηση, μπορούν απλώς να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, μέσα από την on-line σελίδα εγγραφής, που θα βρουν εδώ.

Το διαδικτυακό σεμινάριο της eBay θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά και θα καλύψει τα ακόλουθα θέματα:

    Τα υποστηρικτικά μέτρα της eBay για την ενίσχυση των Ελλήνων πωλητών της πλατφόρμας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού
    Τη διαχείριση των παραγγελιών και την επικοινωνία με τους καταναλωτές
    Τις κατηγορίες που καταγράφουν τις υψηλότερες πωλήσεις αυτή τη στιγμή και τα οφέλη που μπορεί να επιφέρει η ανάπτυξη ορισμένων κατηγοριών
    Τις ευκαιρίες που παρέχει η eBay για τις νέες επιχειρήσεις που ξεκινάνε να δραστηριοποιούνται μέσα από την πλατφόρμα

Ο Ilya Kretov, Γενικός Διευθυντής της eBay στις αναδυόμενες αγορές θα είναι ένας από τους ομιλητές του διαδικτυακού σεμιναρίου μαζί με τον Dolev Rottenberg, Business Development Manager της eBay στις αναδυόμενες αγορές.
Στη συνέχεια, εκπρόσωποι των εθνικών ταχυδρομείων της Ουκρανίας και της Βουλγαρίας, θα παρουσιάσουν τη δική τους οπτική για τα οφέλη, τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που παρέχει η πλατφόρμα της eBay.
Τη μοναδική εμπειρία του θα μοιραστεί ένας εκ των πωλητών της πλατφόρμας, στο τέλος του σεμιναρίου, αναδεικνύοντας την αξία που δίνει η χρήση της πλατφόρμας eBay για τη βιωσιμότητα αλλά και την ανάπτυξη μίας επιχείρησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης