Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στον Πειραιά ο Μητσοτάκης - Επαφές με εργαζόμενους και πελάτες στην εστίαση

tags :
Στον Πειραιά ο Μητσοτάκης - Επαφές με εργαζόμενους και πελάτες στην εστίαση
Ο πρωθυπουργός θα συνομιλήσει με εργαζόμενους και πελάτες και να εξετάσει την κατάσταση που διαμορφώνεταιστην αγορά εστίασης, μετά την καραντίνα
Επίσκεψη στον Πειραιά πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη σημερινή επαναλειτουργία των επιχειρήσεων της εστίασης.
Ο πρωθυπουργός θα συνομιλήσει με εργαζόμενους και πελάτες και να εξετάσει την κατάσταση που διαμορφώνεταιστην αγορά εστίασης, μετά την καραντίνα.
Από σήμερα 25/5 ανοίγει η εστίαση, γεγονός που σημαίνει ότι περισσότεροι από 320.000 εργαζόμενοι θα επιστρέψουν στις εργασίες τους, ενώ παράλληλα επιτρέπονται οι μετακινήσεις από και προς τα νησιά και επαναλειτουργούν τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών με Αναπηρίες.
Όσον αφορά την εστίαση και βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά, στα μπαρ, τα καφέ, τα εστιατόρια και τα ταχυφαγεία, θα επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 2 τ.μ., ενώ σε κάθε τραπέζι θα κάθονται έως έξι άτομα, εκτός αν πρόκειται για περίπτωση οικογένειας με ανήλικα τέκνα.
Το προσωπικό στα καταστήματα θα είναι υποχρεωμένο να φορά μάσκες, ενώ για τους πελάτες η χρήση τους είναι προαιρετική.
Σημειώνεται ότι προς το παρόν δεν θα γίνεται χρήση εσωτερικών χώρων, αλλά μόνο εξωτερικών.
Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, στόχος είναι οι εσωτερικοί χώροι να λειτουργήσουν από τις τις 15 Ιουνίου, αν το επιτρέπουν οι συνθήκες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης