Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Υπάρχει και άλλος δρόμος για την οικονομία με στήριξη μισθών και θέσεων εργασίας

Χαρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Υπάρχει και άλλος δρόμος για την οικονομία με στήριξη μισθών και θέσεων εργασίας
Σήμερα παρουσιάζουμε επικαιροποιημένες προτάσεις για ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα με ορίζοντα 4 μηνών είπε ο κ.Χαρίτσης
Στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι», το οποίο θα παρουσιάσει σήμερα Δευτέρα 25/5 ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, τονίζοντας ότι «υπάρχει και άλλος δρόμος για την ελληνική οικονομία, ένα σχέδιο για την έγκαιρη στήριξη των θέσεων εργασίας, των μισθών και των μικρομεσαίων».
«Στο σχέδιο της κυβέρνησης για διάλυση της εργασίας και λουκέτα, αντιπαραβάλλουμε μια άλλη προοπτική που στηρίζεται στους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους, τους νέους, τα θύματα της κρίσης που βιώνουμε.
Προτείναμε από την πρώτη στιγμή της πανδημίας ένα κοστολογημένο σχέδιο για τη στήριξη της οικονομίας.
Σήμερα παρουσιάζουμε επικαιροποιημένες τις προτάσεις μας, το «Μένουμε Όρθιοι 2», ένα πρόγραμμα με εμπροσθοβαρή χαρακτηριστικά και ορίζοντα 4 μηνών, το οποίο αντιστοιχίζει τις χρηματοδοτικές πηγές με συγκεκριμένα μέτρα, τα οποία πρέπει να εφαρμοστούν τώρα για να περιορίσουμε τις συνέπειες της κρίσης» υποστήριξε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Χαρίτσης.
«Τα μέτρα που έχει παρουσιάσει η κυβέρνηση, και δεν δημιουργούν χρέη στους πολίτες, αθροίζουν συνολικά στα 8,5 δισ. ευρώ.
Είναι κολοσσιαία η απόσταση της πραγματικότητας από τα νούμερα που παρουσιάζει η κυβέρνηση.
Η λογική του ‘βλέποντας και κάνοντας’, και τα αποσπασματικά μέτρα της συνιστούν σχέδιο να αντιμετωπιστεί η κρίση ως ευκαιρία για την αναδιάρθρωση της ελληνικής οικονομίας σε βάρος των εργαζόμενων και των μικρομεσαίων» υπογράμμισε ο κ.Χαρίτσης.
Αναφερθείς στα σενάρια περί εκλογών, ο κΧαρίτσης κατήγγειλε τον «τυχοδιωκτισμό της κυβέρνησης», που «την ώρα που η ελληνική κοινωνία δίνει μια τεράστια μάχη, έχει στο μυαλό της να αφήνει διαρροές για να τεστάρει αν μπορεί να προχωρήσει σε εκλογές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης