Τελευταία Νέα
Οικονομία

ΕΣΠΑ - Δημοσιεύτηκαν νέοι πίνακες για επενδύσεις σε Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση και Ποιοτικό Εκσυγχρονισμό

ΕΣΠΑ - Δημοσιεύτηκαν νέοι πίνακες για επενδύσεις σε Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση και Ποιοτικό Εκσυγχρονισμό
Δημοσιεύτηκαν νέοι πίνακες του ΕΣΠΑ για επενδυτικά σχέδια που αφορούν τις δράσεις Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση του ΕΠΑνΕΚ
Δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα για το ΕΣΠΑ, ο τελικός βαθμολογικός πίνακας κατάταξης των επενδυτικών σχεδίων με τα επιλέξιμα/μη επιλέξιμα επενδυτικά σχέδια, καθώς και με τους αντίστοιχους λόγους απόρριψης για την Περιφέρεια Αττικής στον κλάδο λιανικού εμπορίου και για τις Περιφέρειες σε μετάβαση (Δυτική Μακεδονία, Ιόνια Νησιά, Βόρειο Αιγαίο, Πελοπόννησος, Κρήτη) στον κλάδο εστίασης και λιανικού εμπορίου της δράσης «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση» του ΕΠΑνΕΚ.
Στη πρόσκληση εντάσσονται επιπλέον 336 επενδυτικά σχέδια δημόσιας δαπάνης 15.089.490 ευρώ.
Με την τροποποίηση της απόφασης τα ενταγμένα επενδυτικά σχέδια ανέρχονται σε 1.511 και η συνολική δημόσια δαπάνη διαμορφώνεται σε 61.115.659 ευρώ.
Σήμερα, δημοσιεύτηκε και η τροποποίηση της απόφασης για την πρόσκληση: «Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός» του ΕΠΑνΕΚ, που αφορά στην ένταξη επιπλέον 25 επενδυτικών σχεδίων συνολικής δημόσιας δαπάνης 3.454.160 ευρώ.
Με την τροποποίηση της απόφασης τα ενταγμένα επενδυτικά σχέδια ανέρχονται στα 380 και η συνολική δημόσια δαπάνη διαμορφώνεται σε 58.071.040 ευρώ.
Τέλος, δημοσιεύθηκε για την πρόσκληση «Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός» η νέα απόφαση για την απόρριψη 51 πράξεων συνολικής αιτούμενης δημόσιας δαπάνης 5.674.919 ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης