Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Καραμούζης: Η ΕΤΕ θα πρωταγωνιστήσει και στην επόμενη ημέρα μετά την κρίση

Καραμούζης: Η ΕΤΕ θα πρωταγωνιστήσει και στην επόμενη ημέρα μετά την κρίση
Παρέμβαση του Βασίλη Καραμούζη (ΕΤΕ) στο Φόρουμ των Δελφών
To τραπεζικό σύστημα και η χρηματοδότηση της επόμενης μέρας ήταν το θέμα  της διαδικτυακής συζήτησης του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών στο οποίο έλαβε μέρος ο γενικός διευθυντής εταιρικής και επενδυτικής τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας κ. Βασίλης Καραμούζης.
Η κρίση του κορωνοϊού έχει πλήξει πολλούς κλάδους της Ελληνικής Οικονομίας.
Στην Εθνική Τράπεζα έχουμε αποφασίσει το εξής απλό τόνισε ο κ. Καραμούζης: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρούμε τρόπο να στηρίξουμε τους συνεπείς και βιώσιμους πελάτες μας, κάνοντας χρήση των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων στήριξης, αλλά και του ισολογισμού της Τράπεζας.
Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε προσαρμόσει τις εσωτερικές μας διαδικασίες έτσι ώστε η παροχή ρευστότητας σε όποιον την αιτηθεί να είναι σύντομη και χωρίς περιττές γραφειοκρατίες.
Ταυτόχρονα, παραμένουμε πιστοί στη στρατηγική μας δέσμευση να στηρίξουμε τα μεγάλα έργα Υποδομών της χώρας, τις ιδιωτικοποιήσεις, τις ξένες επενδύσεις, αλλά και νευραλγικούς για τη χώρα κλάδους όπως η Ενέργεια, ο Τουρισμός και το Εμπόριο.
Η Εθνική Τράπεζα κατέληξε ο κ. Καραμούζης θα πρωταγωνιστήσει και στην επόμενη ημέρα μετά την κρίση, στην ανάκαμψη της οικονομίας δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμος της χώρας στις μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης