Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος (ΥΠΕΣ): Από τον Έβρο ξεκινάει η Ελλάδα και η Ευρώπη

Θεοδωρικάκος (ΥΠΕΣ): Από τον Έβρο ξεκινάει η Ελλάδα και η Ευρώπη
Από εδώ ξεκινάει η Ελλάδα, από εδώ ξεκινά η Ευρώπη, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Θεοδωρικάκος, από το στρατιωτικό φυλάκιο στη γέφυρα των Κήπων του Έβρου
«Από εδώ ξεκινάει η Ελλάδα, από εδώ ξεκινά η Ευρώπη», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, επισκεπτόμενος σήμερα το στρατιωτικό φυλάκιο και τους φρουρούς στη γέφυρα των Κήπων του Έβρου, επ' ευκαιρία της παρουσίας του στην Αλεξανδρούπολη, για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης.
Ο υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος συζήτησε με τους στρατιώτες και ενημερώθηκε από τον υποστράτηγο Πεζικού Χρήστο Μπούφη συνεχάρη, τον Διοικητή και τους στρατιώτες του 534 Τ.Π., υπογράφοντας στο βιβλίο επισκεπτών του φυλακίου «Οι Ένοπλες Δυνάμεις, μας γεμίζουν με αισθήματα σιγουριάς και υπερηφάνειας».
Ο κ. Θεοδωρικάκος, τον οποίο συνόδευαν ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος και ο αντιπεριφερειάρχης, Δημήτρης Πέτροβιτς, επισκέφθηκε και το τελωνείο των Κήπων, όπου συζήτησε με τους υπαλλήλους και τους αστυνομικούς.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης