Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Απολύτως ανεπαρκείς οι κυβερνητικές παρεμβάσεις για την ανάσχεση της ύφεσης

Χαρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Απολύτως ανεπαρκείς οι κυβερνητικές παρεμβάσεις για την ανάσχεση της ύφεσης
Όλο και πιο έντονη η αγωνία των πολιτών για την πορεία της οικονομίας υποστήριξε ο κ.Χαρίτσης
Απολύτως ανεπαρκείς χαρακτήρισε τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ανάσχεση της ύφεσης ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.
«Όσο προχωράμε σε μια σταδιακή επιστροφή στην οικονομική δραστηριότητα, η αγωνία των πολιτών για την πορεία της οικονομίας γίνεται όλο και πιο έντονη.
Οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει από την πλευρά της κυβέρνησης είναι απολύτως ανεπαρκείς για να ανασχέσουν την οικονομική ύφεση που βιώνουν ήδη οι πολίτες, οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις στην καθημερινότητά τους.
Θα περιμέναμε από την κυβέρνηση γενναίες εμπροσθοβαρείς παρεμβάσεις στήριξης της οικονομίας» είπε μιλώντας στο Mega ο κ.Χαρίτσης, ο οποίος επανέλαβε την πρόταση που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη της οικονο΄μιας.
«Πρέπει να παρθούν μέτρα στήριξης τώρα.
Κάθε μέρα που περνά στοιχίζει στην οικονομία της χώρας μας» τόνισε ο κ.Χαρίτσης.
«Η πανδημία αλλάζει τις κοινωνίες μας και πολιτικά.
Καλούμαστε να απαντήσουμε στις αγωνίες της ελληνικής κοινωνίας, στην ανησυχία που έχει δημιουργηθεί από την οικονομική αβεβαιότητα και από το φόβο αυτού που έρχεται στην οικονομία και για το οποίο η κυβέρνηση κάνει ελάχιστα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρωταγωνιστήσει και σε αυτή τη νέα φάση, που πρέπει να έχει προοδευτικά χαρακτηριστικά.
Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με λογικές του παρελθόντος, με λογικές αυταρχισμού ή εμμονή σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές όπως βλέπουμε από την πλευρά της κυβέρνησης.
Περιμένουμε και από άλλες προοδευτικές δυνάμεις πρωτοβουλίες που θα απαντάνε σε συγκεκριμένα ζητήματα και στις αγωνίες της κοινωνίας μας» είπε ο κ.Χαρίτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης