Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Τα μάρκετ BAZAAR ασφάλισαν ομαδικά τους 1.400 εργαζόμενους στην Interamerican

tags :
Τα μάρκετ BAZAAR ασφάλισαν ομαδικά τους 1.400 εργαζόμενους στην Interamerican
Τα μάρκετ BAZAAR ασφάλισαν ομαδικά τους 1.400 εργαζόμενους στην Intermerican
Σε μια περίοδο εκτάκτων, ειδικών αναγκών, το προσωπικό της αλυσίδας σούπερ μάρκετ της BAZAAR AE κατέβαλε εξαιρετική προσπάθεια προκειμένου να  ανταποκριθεί με επιτυχία στις ανάγκες των πολιτών για την τροφοδοσία των νοικοκυριών τους.
Η διοίκηση της εταιρείας, έχοντας πίστη ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον, επέλεξε -αντί μιας εφάπαξ υποστηρικτικής ενέργειας- να προβεί σε μια ιδιαίτερα ουσιαστική, αμοιβαία επωφελή παροχή διαρκείας προς το ανθρώπινο δυναμικό της, ασφαλίζοντάς το με ομαδικό συμβόλαιο στην INTERAMERICAN.
Το ασφαλιστικό πρόγραμμα καλύπτει τους 1.400 εργαζομένους με ασφάλιση ζωής, ασφάλιση για το ενδεχόμενο μερικής ή ολικής ανικανότητας, καθώς και ασφάλιση υγείας, με πρωτοβάθμια φροντίδα και πλήρη νοσοκομειακή περίθαλψη. Για το ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο στην INTERAMERICAN διαμεσολάβησε η  Μεσιτική Εταιρεία ΚΑΠΟΥΑΝΟ Α.Ε., με ιστορία πλέον του ενός αιώνα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και με ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στην ασφάλιση επιχειρήσεων.
Η BAZAAR AE, μέλος του ομίλου εταιρειών Βερούκα, έχει διαδρομή 25 χρόνων στην αγορά, ενισχύοντας συνεχώς το μερίδιό της.
Με περισσότερα από 150 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία προσπαθεί να βρίσκεται πάντα δίπλα στον καταναλωτή με επαγγελματισμό, συνέπεια και ποιότητα. Η συνεχής εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών της αλυσίδας των σούπερ μάρκετ  BAZAAR δίνει άψογο δείγμα λειτουργικής επάρκειας και ανταπόκρισης και στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, με τους εργαζόμενους στην «πρώτη γραμμή».
Παράλληλα, η BAZAAR AE, με αίσθημα ευθύνης έχει δραστηριοποιηθεί σε αυτή την περίοδο για την κοινωνία και τις ευπαθείς ομάδες.
Η INTERAMERICAN, μέλος της ACHMEA, με ηγετικό ρόλο στην ασφαλιστική αγορά, έχει αναπτύξει δυναμικά κατά τα τελευταία χρόνια  και τις ομαδικές ασφαλίσεις.
Σήμερα, 1.039 επιχειρήσεις την έχουν επιλέξει για την ασφάλιση του ανθρώπινου δυναμικού τους. 
Η εταιρεία αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη που εμπιστεύονται για ομαδική ασφάλιση όλο και περισσότερες επιτυχημένες επιχειρήσεις και οργανισμοί, κάθε μεγέθους.
Ειδικότερα στον τομέα της υγείας, η INTERAMERICAN συνεργάζεται με όλα τα μεγάλα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, έχοντας επιπλέον το μοναδικό ασφαλιστική εταιρεία πλεονέκτημα των ιδιόκτητων υποδομών: της κλινικής Αθηναϊκής Mediclinic, των πρότυπων πολυϊατρείων Medifirst, καθώς και της Γραμμής Υγείας 1010.

Antonisvasilopoulos1@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης