Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Το νέο βιβλίο του Θανάση Κάππου: Προσωπογραφίες

tags :
Το νέο βιβλίο του Θανάση Κάππου: Προσωπογραφίες
Είκοσι έξι συζητήσεις με σημαντικούς Έλληνες που έχουν σφραγίσει με την παρουσία τους την Ελλάδα του εικοστού αιώνα
Το νέο βιβλίο του Θανάση Κ. Κάππου που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις Αλήθεια.
Είκοσι έξι συζητήσεις με σημαντικούς Έλληνες που έχουν σφραγίσει με την παρουσία τους την Ελλάδα του εικοστού αιώνα. Από τον χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, του επιχειρίν, της τέχνης και της επιστήμης
Η συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που δημοσιεύεται για πρώτη φορά και αποτελεί μέρος των συζητήσεων του συγγραφέα με τον πρώην πρωθυπουργό που πραγματοποιήθηκαν από το 2012 μέχρι και το 2014 στο γραφείο του στην οδό Αραβαντινού.
Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ  κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλάει  στις “Προσωπογραφίες“ σε μια από τις σπάνιες δημόσιες τοποθετήσεις του.
Μιλάει για την Ελλάδα, την εθνική φαρμακοβιομηχανία και τις προοπτικές της, τον Παναθηναϊκό και τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο.
O ιδρυτής και ιθύνων νους του Ομίλου Μασούτης Διαμαντής Μασούτης θυμάται  την πενηντάχρονη και πλέον ιστορία του στο χώρο της Λιανικής.
Το ξεκίνημα στα τέλη της δεκαετίας  του 1960,  ο αγώνας και οι επίπονες προσπάθειες για τον τελικό στόχο. Την δημιουργία ενός επιχειρηματικού Ομίλου μοναδικού τόσο για τα δεδομένα της Ελλάδας όσο και για τα δεδομένα της Ευρώπης.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος  της εταιρίας Salfo Γιάννης Φωτεινός μιλάει για μια από τις σημαντικότερες εταιρίες στην Ελλάδα και παγκόσμιο επίπεδο στο κομμάτι του consulting στον τομέα των κατασκευών.
Με γραφεία εκπροσώπησης στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή  και στις χώρες του Αραβικού Κόλπου, δίνει  το στίγμα για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξης πέρα από τα στενά  ελληνικά όρια και πλαίσια.
Ο κριτής του Master Chef και γνωστός chef Πάνος Ιωαννίδης. Ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος άνθρωπος προσηλωμένος στη δουλειά  του με καινοτόμες απόψεις και ιδέες για τη μαγειρική μίλησε στις “Προσωπογραφίες” για την επαγγελματική του πορεία , τις προκλήσεις της μαγειρικής και το Master Chef.
Ένα βιβλίο στο οποίο υπάρχει ένα ιδιαίτερο κείμενο  που συνοψίζει τη σημαντική προσφορά όλων των  Ελλήνων που ο καθένα προσφέρει από το δικό του μετερίζι το μάξιμουμ δυνατό για την Ελλάδα εντός  και εκτός των συνόρων. Το προλογικό κείμενο του Παναγιώτατου Οικουμενικού Πατριάρχη  κ.κ. Βαρθολομαίου.
Μια συλλεκτική έκδοση που κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.
Για πληροφορίες και παραγγελίες  μπορείτε να επικοινωνείτε  με τις Εκδόσεις Αλήθεια στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info.ekdalitheia@gmail.com        

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης