Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τσεχία: Επανέναρξη λειτουργίας εργοστασίου παραγωγής μπαταριών για τη Skoda

Τσεχία: Επανέναρξη λειτουργίας εργοστασίου παραγωγής μπαταριών για τη Skoda
Άρχισε ξανά η παραγωγή μπαταριών υψηλής τάσης για τη Skoda, στο εργοστάσιο στη Mladá Boleslav της Τσεχίας
Μετά από διακοπή μερικών εβδομάδων άρχισε και πάλι η παραγωγή μπαταριών υψηλής τάσης για το Skoda SUPERB iV και τα plug-in υβριδικά μοντέλα του γκρουπ Volkswagen στο εργοστάσιο στη Mladá Boleslav της Τσεχίας.
Στόχος ήταν ήδη από τις πρώτες μέρες επαναλειτουργίας του εργοστασίου, ο ημερήσιος όγκος παραγωγής να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στη δυναμικότητα του εργοστασίου.
Για την ασφάλεια των εργαζομένων τηρούνται αυστηρά περισσότερα από 80 μέτρα προστασίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η προστασία του προσωπικού.
Τα συστήματα μπαταριών που κατασκευάζονται στη γραμμή παραγωγής ελέγχονται και φορτίζονται πριν τοποθετηθούν στα αυτοκίνητα. Οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν στην παραγωγική διαδικασία στη Mladá Boleslav είναι περίπου διακόσιοι.
Η παραγωγή υποστηρίζεται από 13 ρομπότ της KUKA τα οποία, με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που ποικίλλει από 210 έως και 500 κιλά, φροντίζουν να μεταφέρουν τα ιδιαίτερα βαριά ή ογκώδη εξαρτήματα.
Λόγω της αυξημένης ζήτησης, η Skoda σχεδιάζει την επέκταση του εργοστασίου μέσα στο 2020, με αύξηση της παραγωγικής του δυναμικότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης