Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο εφτάψυχος Kim Jong Un της Βόρειας Κορέα, τον έβγαλαν νεκρό και εμφανίστηκε πιο ευτραφής

Ο εφτάψυχος Kim Jong Un της Βόρειας Κορέα, τον έβγαλαν νεκρό και εμφανίστηκε πιο ευτραφής
Η Βόρειος Κορέας είχε αντιδράσει έντονα στις φήμες ότι ο Kim Jong Un υπέστη πρόσφατα επιπλοκές στην υγεία ή ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά
Ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέα Kim Jong Un είναι εφτάψυχος, καθώς ενώ όλη την προηγούμενη εβδομάδα ανέφεραν ότι είναι σε κώμα ή ότι πέθανε τελικώς… εμφανίστηκε, ήταν ζωντανός και πιο ευτραφής.
Μετά από μια απουσία 20 ημερών του Kim Jong Un πυροδοτώντας πλήθος σεναρίων και φημών ο Trump ο αμερικανός Πρόεδρος μετά την εμφάνιση του βορειοκορεάτη τόνισε «εγώ, χαίρομαι που βλέπω ότι επέστρεψε και είναι καλά»
Η Βόρειος Κορέας είχε αντιδράσει έντονα στις φήμες ότι ο Kim Jong Un υπέστη πρόσφατα επιπλοκές στην υγεία ή ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά.
Ωστόσο, οι αναλυτές στη Δύση από τότε εξετάζουν το σύνολο φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν στα κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Ένα νέο σημάδι στον δεξιό του καρπό υποδηλώνει ότι ο 36χρονος Kim Jong Un  θα μπορούσε να είχε υποβληθεί σε κάποια επέμβαση.
Η Fox News αναφέρει ότι μοιάζει με μια σωστή παρακέντηση που χρησιμοποιείται συχνά για πρόσβαση στις στεφανιαίες αρτηρίες για τοποθέτηση στεντ», δήλωσε ιατρός.
Ένας χειρουργός της Νότιας Κορέας είπε επίσης στο NK News ότι το σημάδι στο χέρι του Kim Jong Un «φαίνεται πιο εύλογο να είναι σημάδι ελέγχου από μια διαδικασία για ένα θέμα που σχετίζεται με την καρδιά».
Ωστόσο εάν ο Kim Jong Un είχε κάνει επέμβαση καρδιάς θα είχε χάσει βάρος.
Φορώντας ένα κοστούμι Μάο και με νέο κούρεμα, πολλοί παρατήρησαν ότι δεν μοιάζει με κάποιον στα πρόθυρα του θανάτου ενώ εμφανίστηκε και με περισσότερα κιλά.
https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/kimwrist.jpg?itok=6ezH2J1_

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης