Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kορωνοϊός - Βρετανία: 621 νέοι θάνατοι - Στους 28.131 συνολικά οι νεκροί

Kορωνοϊός - Βρετανία: 621 νέοι θάνατοι - Στους 28.131 συνολικά οι νεκροί
H Βρετανία είναι η τρίτη πλέον πληγείσα χώρα παγκοσμίως από τη νόσο Covid-19 αναφορικά με τον αριθμό των νεκρών
Ακόμη 621 νέους θανάτους από τον νέο κορωνοϊό καταγράφηκαν στη Βρετανία, όπου πλέον το σύνολο των νεκρών ανέρχεται στους 28.131 στη χώρα.
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έφθασε τα 182.260 (+4.806), γνωστοποίησε ο υπουργός Στέγασης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.
Έτσι, η Βρετανία είναι η τρίτη πλέον πληγείσα χώρα παγκοσμίως από τη νόσο Covid-19 αναφορικά με τον αριθμό των νεκρών, πίσω από τις ΗΠΑ και την Ιταλία.
Πάντως, ακόμα κι αν η Βρετανία «πέρασε την κορύφωση» της επιδημίας, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό B Johnson και ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία καταγράφει πτώση, οι βρετανικές αρχές δεν έχουν ανακοινώσει καμία χαλάρωση των μέτρων καραντίνας που έχουν παραταθεί έως την 7η Μαϊου.
Σημειώνεται ότι ο Συντηρητικός ηγέτης υποσχέθηκε ένα σχέδιο άρσης της καραντίνας την επόμενη εβδομάδα, βάσει του οποίου η κυβέρνηση θα πρέπει να εξηγήσει πώς σκοπεύει να επανεκκινήσει την οικονομία, να ανοίξει εκ νέου τα σχολεία και να επιτρέψει στους Βρετανούς να επιστρέψουν στις δουλειές τους με ασφάλεια.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης