Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Λέσβο την Κυριακή 3/5 ο Μηταράκης – Θα μεταβεί στο ΚΥΤ Μόριας και στα εγκαίνια του χώρου πρώτης ιατρικής αξιολόγησης

Στη Λέσβο την Κυριακή 3/5 ο Μηταράκης – Θα μεταβεί στο ΚΥΤ Μόριας και στα εγκαίνια του χώρου πρώτης ιατρικής αξιολόγησης
O N. Μηταράκης θα σειρά διαδοχικών συναντήσεων στη Λέσβο
Στη Λέσβο θα μεταβεί αύριο, Κυριακή 3 Μαΐου 2020, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης,  προκειμένου να επισκεφθεί το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μόριας και να παραστεί στα εγκαίνια του χώρου πρώτης ιατρικής αξιολόγησης που δημιουργήθηκε στην περίμετρο του εν λόγω κέντρου.
Στο πλαίσιο της αυριανής επίσκεψης του, ο κ. Μηταράκης θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τον Διοικητή του ΚΥΤ και τον Διευθυντή του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου του νησιού.  
Στη συνέχεια, ο κ. Μηταράκης θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Μουτζούρη, τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Κύτελη, τον Δήμαρχο, κ. Βέρρο, και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Δυτικής Λέσβου, καθώς και τους τέσσερις προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της Μόριας.
Τέλος, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου, καθώς και εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας και του Λιμενικού Σώματος.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης