Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Εντελώς απροετοίμαστοι οι χώροι εργασίας, τα σχολεία, τα μέσα μεταφοράς

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Εντελώς απροετοίμαστοι οι χώροι εργασίας, τα σχολεία, τα μέσα μεταφοράς
Ο ελληνικός λαός προσάρμοσε τη ζωή του για να προστατευθεί και να προστατεύσει είπε ο κ.Κουτσούμπας
Τη θέση πως οι χώροι εργασίας, τα σχολεία και τα μέσα μεταφοράς είναι εντελώς απροετοίμαστοι για τους πολίτες μετά την άρση των πρώτων περιοριστικών μέτρων διατύπωσε από το βήμα της Βουλής ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
Ο κ.Κουτσούμπας είπε ότι «ο τερματισμός της καραντίνας θα αποκαλύψει ότι κρίσιμοι χώροι όπως οι χώροι εργασίας, τα σχολεία, τα ΜΜΜ, είναι εντελώς απροετοίμαστοι».
«Είναι δικαιολογημένη η ανησυχία για το άνοιγμα των σχολείων.
Αφήστε την ανθυγιεινή διαχείριση της μιζέριας και σταματήστε να παίζετε με την αγωνία του κόσμου» είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ, ο οποίος έκανε λόγο για «συντριπτικό πλήγμα» στα εργασιακά δικαιώματα.
«Ό,τι αντεργατικό μέτρο είχατε στη φαρέτρα σας το δοκιμάσατε» είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο κ.Κουτσούμπας, τονίζοντας την ανάγκη να σταθεί η κρατική ευθύνη «στο ύψος των περιστάσεων» και να αξιοποιηθεί ο χρόνος που κερδήθηκε μέχρι σήμερα για τη θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας.
«Διαφορετικά η κατάσταση μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη εν όψει ενός πιθανού νέου κύματος πανδημίας το επόμενο διάστημα.
Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε την κρίση με υψηλό αίσθημα ευθύνης.
Ο ελληνικός λαός προσάρμοσε τη ζωή του για να προστατευθεί και να προστατεύσει.
Ό,τι κερδήθηκε, κερδήθηκε με τις θυσίες του λαού» είπε ο κ.Κουτσούμπας, ο οποίος επανέλαβε την ανάγκη ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος υγείας με μαζικές προσλήψεις προσωπικού και επέρριψε ευθύνες σε όλα τα πολιτικά κόμματα που κυβέρνησαν για το γεγονός ότι το ΕΣΥ οδηγήθηκε στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης