Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H Grant Thornton διοργανώνει webcast με θέμα, «Η ελληνική οικονομία την εποχή του Covid-19»

H Grant Thornton διοργανώνει webcast με θέμα, «Η ελληνική οικονομία την εποχή του Covid-19»
Η Grant Thornton στοχεύει στην εξειδικευμένη ενημέρωση του επιχειρείν μπροστά στις νέες προκλήσεις καλεί πολύπειρα στελέχη της αγοράς να «απαντήσουνν» για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας

Ανταποκρινόμενη στις σημαντικές προκλήσεις που προκάλεσε η πανδημία  και τις δυσμενείς οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες και τα νέα οικονομικά και επιχειρηματικά δεδομένα, η Grant Thornton, παρουσιάζοντας γνήσιο και αμείωτο ενδιαφέρον για το ελληνικό επιχειρείν, προχωρά στη διοργάνωση μίας σειράς διαδικτυακών συζητήσεων υπό τον τίτλο «Respond & Restore Together | Covid-19 Web Series».
Αναλυτικότερα, η νέα πρωτοβουλία της Grant Thornton στοχεύει να ενημερώσει ολοκληρωμένα τις επιπτώσεις στην οικονομία και στον κόσμο του επιχειρείν, που προκάλεσε η πανδημία και να προτείνει λύσεις στα θέματα και τις προκλήσεις που δημιουργούνται από τον Covid-19.
Το πρώτο webcast με θέμα «Η ελληνική οικονομία την εποχή του Covid-19» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου στις 18:30 μμ. και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω video.
Την εποικοδομητική, ανοιχτή συζήτηση με σκοπό την ανάδειξη κύριων συμπερασμάτων θα τιμήσουν με την παρουσία τους τα πολύπειρα στελέχη της αγοράς:
- Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΒ & Πρόεδρος Quest Holdings
- Γιάννης Ρέτσος, Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΤΕ & Διευθύνων Σύμβουλος Electra Hotels & Resorts
- Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος ΟΤΕ
- Δρ. Νικόλαος Καραμούζης, Πρόεδρος Grant Thornton
Το διάλογο θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου.
Μπορείτε να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε ζωντανά την συζήτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.crowdcast.io/e/greek-economy-during-the-covid-19-era

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης