Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Συνέχιση της ανοδικής κίνησης της αγοράς περιμένουν οι αναλυτές λόγω των διεθνών αγορών

tags :
XA: Συνέχιση της ανοδικής κίνησης της αγοράς περιμένουν οι αναλυτές λόγω των διεθνών αγορών
Διατήρηση των επιλεκτικών τοποθετήσεων περιμένουν οι αναλυτές καθώς και το κλίμα στις αγορές του εξωτερικού παραμένει θετικό
Με τις αγορές του εξωτερικού να δείχνουν ανοδικές τάσεις οι επενδυτές στο ΧΑ αναμένεται σήμερα να ακολουθήσουν την τάση και να κρατήσουν την αγορά στα υψηλά 7 εβδομάδων με επιλεκτικές τοποθετήσεις.
Το ενδιαφέρον εστιάζεται στα μέτρα χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων, ενώ οι επενδυτές εξετάζουν και την πορεία των μακροοικονομικών στοιχείων και των εταιρικών αποτελεσμάτων.
Τεχνικοί αναλυτές σημειώνουν πως η αντίδραση της αγοράς από τα χαμηλά των 470 μονάδων μπορεί να συνεχιστεί μέχρι την περιοχή των 660-680 μονάδων.
Μέχρι τα συγκεκριμένα επίπεδα εκλαμβάνεται ως τεχνική αντίδραση και μόνο πάνω από αυτά μπορεί να αλλάξει η τάση.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να δοκιμάσει τα υψηλά 7 εβδομάδων με τις επιλεκτικές τοποθετήσεις σε μετοχές να συνεχίζονται.

Eurobank Equities
Για σήμερα οι διεθνείς αγορές αναμένεται να ανοίξουν σε θετικό έδαφος, καθώς οι επενδυτές εστιάζουν στα αδύναμα μακροοικονομικά στοιχεία και στα ήπια εταιρικά αποτελέσματα αλλά και στη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων.
Σε αυτό το πλαίσιο πιστεύουμε πως η ελληνική αγορά θα προσπαθήσει να κινηθεί υψηλότερα σήμερα.

Beta
Κινήσεις κατοχύρωσης κερδών θα μπορούσαν να εκδηλωθούν σήμερα ωστόσο η μερική αισιοδοξία από τη σταδιακή άρση των περιορισμών θα μπορούσε να βοηθήσει στον περιορισμό της προσφοράς.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης