Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Νότια Κορέα: Ο Kim Jong Un είναι ζωντανός και είναι καλά

Νότια Κορέα: Ο Kim Jong Un είναι ζωντανός και είναι καλά
«Ο Kim Jong Un είναι ζωντανός και καλά» δήλωσε ο Νοτιοκορεάτης αξιωματούχος
Αξιωματούχος της νοτιοκορεατικής προεδρίας δήλωσε την Κυριακή (26/4/2020) ότι ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un είναι «ζωντανός και καλά» εν μέσω έντονης φημολογίας ότι, είναι είτε νεκρός, είτε εγκεφαλικά νεκρός.
«Η κυβερνητική μας θέση είναι σταθερή», δήλωσε ο Chung-in Moon, σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Προέδρου της Νότιας Κορέας, Moon Jae-in.
«Ο Kim Jong Un είναι ζωντανός και καλά. Βρίσκεται στην περιοχή Wonsan από τις 13 Απριλίου. Δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής ύποπτες κινήσεις», δήλωσε ο αξιωματούχος, όπως γράφει το Business Insider.
Όπως ανέφερε το Business Insider  νωρίτερα οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας δεν πιστεύουν ότι ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας είναι νεκρός, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν για περισσότερο από μια εβδομάδα.
Σύμφωνα με έκθεση της Sunday Washington Post, οι φήμες για τον πιθανό θάνατο του δικτάτορα άρχισαν να κυκλοφορούν στις 15 Απριλίου, όταν απουσίαζε από εορτασμούς για να τιμήσει τα γενέθλια του αείμνηστου παππού του. Μια έκθεση της Νότιας Κορέας ανέφερε ότι ο Κιμ είχε υποβληθεί σε καρδιαγγειακή επέμβαση στις 12 Απριλίου σε νοσοκομείο έξω από την Πιονγκγιάνγκ.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης