Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης: Το φιάσκο της τηλεκατάρτισης το έστησε μόνος του ο Βρούτσης ή μαζί με το Μαξίμου;

Χαρίτσης: Το φιάσκο της τηλεκατάρτισης το έστησε μόνος του ο Βρούτσης ή μαζί με το Μαξίμου;
Τα κροκοδείλια δάκρυα του υπουργού Εργασίας στη συνέντευξή του στον Σκάι δεν συγκινούν κανέναν
Σκληρή κριτική στις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση άσκησε  ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης λκέγοντας ότι "τα κροκοδείλια δάκρυα του υπουργού Εργασίας στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ δεν συγκινούν κανέναν".
Όπως αναφέρει ο Αλέξης Χαρίτσης:
- Κατόπιν εορτής, ο κ. Βρούτσης ισχυρίστηκε πως σέβεται και τιμά τους επιστήμονες της χώρας, ενώ πρώτα τους εξευτέλισε με το φιάσκο των προγραμμάτων της τηλεκατάρτισης.
- Ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει συνεργάτης του που να σχετίζεται, άμεσα ή έμμεσα, με κάποιο ΚΕΚ, τη στιγμή που τα στοιχεία σχετικά με την εμπλοκή της νομικής συμβούλου της Γενικής Γραμματέως του υπουργείου Εργασίας είναι αδιάσειστα.
- Ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα ισχυριζόταν πως μόνο μέσω ΚΕΚ μπορούσε να πραγματοποιηθεί η ενίσχυση των επιστημόνων, καθώς πρόκειται για ευρωπαϊκά κονδύλια, σήμερα δήλωσε πως αναζητά τρόπο να δοθούν τα χρήματα αυτά για την απευθείας ενίσχυση τους. Κι όλα αυτά τη στιγμή που η εγκύκλιος της Κομισιόν έθετε ρητά τη δυνατότητα αυτή.
Ο κυνισμός και η διαχειριστική αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι πρωτοφανείς. Περιμένουμε όμως από τον κ. Βρούτση να μας απαντήσει το εξής: Όλο αυτό το φιάσκο το έστησε μόνος του ή ήταν σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου;

www.bankingnmews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης