Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τσιόδρας: Στους 130 οι νεκροί από κορωνοϊό - 27 νέα κρούσματα - Στους 2.490 οι νοσούντες

Τσιόδρας: Στους 130 οι νεκροί από κορωνοϊό - 27 νέα κρούσματα - Στους 2.490 οι νοσούντες
Στα 24 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο (24/4) στη χώρα μας σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, για την πορεία της πανδημίας στη χώρα
Στα 24 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο (24/4) στη χώρα μας σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα.
Πέντε ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να ανέρχεται σε 130. Γυναίκες είναι οι 34 εξ αυτών και το 90% είναι ηλικιωμένοι η έχει κάποιο σοβαρό υποκείμενο νόσημα.
Τα συνολικά κρούσματα στη χώρα ανέρχονται σε 2490 με τα 580 να σχετίζονται με ταξίδι στο εξωτερικό και τα 1160 με ήδη γνωστό κρούσματα.
Ακόμη 48 συμπολίτες μας είναι διασωληνωμένοι με τον μέσο όρο ηλικίας τους να υπολογίζεται στα 67 έτη. Γυναίκες είναι οι 13 εξ αυτών και το 88% είναι ηλικιωμένοι η έχει κάποιο σοβαρό υποκείμενο νόσημα.
Παράλληλα, 60 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
"Σχετικά με την μονάδα υγείας με νεφροπαθείς, πρόκειται για μια σημαντική επιδημία σε δομή υγείας όπου υπάρχει αυξημένος κίνδυνο για ευπαθείς ομάδες.
Δυστυχώς 3 συμπολίτες μας, ασθενείς της κλινικής, κατέληξαν ενώ 17 ακόμη βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοιό", ανέφερε ο λοιμωξιολόγος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης