Υποβιβασμό του Ολυμπιακού και ισόβιο αποκλεισμό Μαρινάκη εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ

Υποβιβασμό του Ολυμπιακού και ισόβιο αποκλεισμό Μαρινάκη εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ
Ανάλογη είναι η εισήγηση και για την ομάδα του Περιστερίου
Υποβιβασμό του Ολυμπιακού, 3 εκατ. ευρώ πρόστιμο και ισόβιο αποκλεισμό του Βαγγέλη Μαρινάκη, προτείνει η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.
Η εισήγηση από το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας που διέρρευσε την Τετάρτη (22/4) αναφέρει μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το Έθνος:
Να υποβιβαστούν οι «ερυθρόλευκοι», να αποκλειστεί δια βίoυ από το ποδόσφαιρο ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και να επιβληθεί πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ που αναφέρεται σε «προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους» και παραπέμπει για τις ποινές στο άρθρο 29 («επηρεασμός για χειραγώγηση αγώνα») και περιλαμβάνει τις πιο βαριές τιμωρίες των πειθαρχικών κανονισμών.
Επί της ουσίας, το μέλος της ανεξάρτητης Επιτροπής της ΕΠΟ, θεωρεί ότι υπάρχει χειραγώγηση του επίμαχου αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου το 2015 για στοιχηματικούς λόγους.
Ανάλογη είναι η εισήγηση και για την ομάδα του Περιστερίου (υποβιβασμός) και πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ, ενώ προτείνεται και ο ισόβιος αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο και για τον ιδιοκτήτη του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS