Κάνουμε τις καθημερινές μας τραπεζικές συναλλαγές εύκολα και με ασφάλεια, από το σπίτι!

Κάνουμε τις καθημερινές μας τραπεζικές συναλλαγές εύκολα και με ασφάλεια, από το σπίτι!
Πώς μπορούμε με απλές κινήσεις και σε ελάχιστο χρόνο να έχουμε την Τράπεζα στον υπολογιστή μας
O περιορισμός των μετακινήσεων για την προστασία της υγείας μας δημιουργεί νέα δεδομένα στις συνήθειές μας και κάνει πλέον επιτακτική την ανάγκη της εξ’ αποστάσεως εξυπηρέτησης πολλών καθημερινών αναγκών.
Καθημερινές υποχρεώσεις, όπως για παράδειγμα η πληρωμή ενός λογαριασμού, μας αναγκάζουν να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Μήπως όμως είναι και μια ευκαιρία να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη;
Η Εθνική Τράπεζα έρχεται στο σπίτι μας, μέσα από τον υπολογιστή ή το κινητό μας, για να κάνουμε τις περισσότερες τραπεζικές μας συναλλαγές γρήγορα και με ασφάλεια.
Στο Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας έχουμε πρόσβαση μέσω του www.nbg.gr, ενώ για συναλλαγές από το κινητό τηλέφωνο, η δωρεάν εφαρμογή NBG Mobile Banking είναι διαθέσιμη σε Android (έκδοση 6.0 και μεταγενέστερη) και iOS (έκδοση 9.0 και μεταγενέστερη).

Πώς πληρώνουμε μέσω Internet Banking τον λογαριασμό της ΔΕΗ

Image
 
Βήμα 1ο: Μπαίνουμε στο www.nbg.gr, επιλέγουμε «Internet Banking - Είσοδος για Ιδιώτες» και συμπληρώνουμε τους κωδικούς μας.

Αν δεν έχετε κωδικούς, δείτε εδώ πώς μπορείτε να τους αποκτήσετε εύκολα από το κινητό σας!

Βήμα 2ο: Επιλέγουμε από το κάθετο μενού αριστερά «Μεταφορές & Πληρωμές», και μετά κάνουμε κλικ στην «Πληρωμή λογαριασμών & οφειλών».

Βήμα 3ο: Επιλέγουμε την κατηγορία του λογαριασμού, στην συγκεκριμένη περίπτωση «Ενέργεια» και στη συνέχεια τον πάροχο, δηλ. ΔΕΗ.

Βήμα 4ο: Επιλέγουμε από ποιον τραπεζικό λογαριασμό μας θα πληρώσουμε.

Βήμα 5ο: Συμπληρώνουμε τον κωδικό πληρωμής που βρίσκεται πάνω στο ειδοποιητήριο του λογαριασμού και το ποσό.

Βήμα 6ο: Επιβεβαιώνουμε τα στοιχεία και ολοκληρώνουμε τη συναλλαγή συμπληρώνοντας τον κωδικό i-code που έχει σταλεί με μήνυμα στο κινητό μας τηλέφωνο.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα βήματα:Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια χρησιμοποιώντας το Internet & Mobile Banking της Εθνικής:
•    Να πληρώσουμε την πιστωτική μας κάρτα: •    Να μεταφέρουμε χρήματα μεταξύ των λογαριασμών μας ή σε λογαριασμούς τρίτων•    Να ενημερωθούμε για τα υπόλοιπα και τις κινήσεις των λογαριασμών, των καρτών και των δανείων μαςΤελικά, είναι απλό να έχουμε όλοι τραπεζική εξυπηρέτηση στο σπίτι μας… Απέχει μόνο λίγα κλικ από την οθόνη του υπολογιστή και του κινητού μας…

Περισσότερες πληροφορίες για τις δυνατότητες που έχουμε μέσω των υπηρεσιών i-bank της Εθνικής εδώ.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS