Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (υπ.Ανάπτυξης): Λήξαν το θέμα με τα voucher μετά την παρέμβαση Μητσοτάκη

Γεωργιάδης (υπ.Ανάπτυξης): Λήξαν το θέμα με τα voucher μετά την παρέμβαση Μητσοτάκη
Αστείες οι απαιτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για παραιτήσεις υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης
Τη θέση ότι το θέμα με τα voucher θα πρέπει να θεωρείται λήξαν μετά την παρέμβαση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη διατύπωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Mega ο κ.Γεωργιάδης υπογράμμισε πως «κανείς δεν υπερθεμάτισε για τα voucher».
«Εκείνο που είπαμε από την αρχή ήταν ότι θέλουμε να αξιοποιήσουμε και το τελευταίο ευρώ από τους κοινοτικούς πόρους για να μην επιβαρύνουμε άλλους λογαριασμούς.
Αυτή ήταν η ιδέα που γέννησε την τηλεκατάρτιση.
Από τη στιγμή όμως που όλη η διαδικασία θα γινόταν πολύ γρήγορα - αντί για μήνες έπρεπε να γίνει σε μέρες - , αυτό ενείχε ρίσκο, το οποίο έπληξε την αξιοπιστία του προγράμματος.
Συνολικά, αυτό δεν σημαίνει ότι τα προγράμματα τηλεκατάρτισης δεν πρέπει να γίνονται.
Να μην πάμε από το ένα άκρο στο άλλο
Υπήρξαν προβλήματα, και ο Μητσοτάκης παρενέβη και «καθάρισε» το θέμα» ανέφερε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος χαρακτήρισε αστείες τις απαιτήσεις ΣΥΡΙΖΑ για παραιτήσεις για το θέμα.
Σχετικά με την άρση των μέτρων και τη λειτουργία των αγορών και καταστημάτων, ο κ.Γεωργιάδης επεσήμανε πως η αρνητική εξέλιξη με τις ιδιωτικές κλινικές έκρουσε ένα καμπανάκι. «Αν κάνουμε λάθος στο τέλος της διαδρομής, ότι χτίσαμε θα γκρεμιστεί.
Συνεπώς πρέπει να κατεβάσουμε του ρυθμούς σε αυτήν την πίεση και να αφήσουμε τους επιστήμονες να μας υποδείξουν την άρση των μέτρων» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης