Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρεμλίνο: Αρνητική η δυναμική στις τιμές πετρελαίου παγκοσμίως - Δεν είναι εύκολη η τρέχουσα κατάσταση

Κρεμλίνο: Αρνητική η δυναμική στις τιμές πετρελαίου παγκοσμίως - Δεν είναι εύκολη η τρέχουσα κατάσταση
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskovn, τόνισε ότι δεν πρέπει να γίνει ακόμα αξιολόγηση για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά πετρελαίου
Στο γεγονός ότι η τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στις τιμές του πετρελαίου δεν είναι εύκολη, αναφέρθηκε σήμερα (22/4) ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι είναι νωρίς ακόμα ώστε να γίνει αξιολόγηση των εξελίξεων.
Ειδικότερα, ο κ. Peskov ανέφερε ότι «η κατάσταση με τις τιμές του πετρελαίου πακγοσμίως δεν είναι εύκολη τώρα, αλλά δεν πρέπει να γίνει αξιολόγηση μετά από μία μέρα ή μία εβδομάδα».
Παράλληλα, ερωτηθείς για το εάν η Ρωσία θα λάβει μέτρα μετά την πρόσφατη πτώση των τιμών στο πετρέλαιο, ο κ. Peskov τόνισε ότι «πρώτα είναι απαραίτητο να αναλύσουμε την κατάσταση μετά την εφαρμογή της συμφωνίας των OPEC+».
«Πρέπει να περιμένουμε», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, διευκρινίζοντας ότι «η δυναμική στις τιμές πετρελαίου παγκοσμίως είναι ιδιαίτερα αρνητική και η τρέχουσα κατάσταση δεν είναι εύκολο, αλλά η αξιολόγηση δεν πρέπει να γίνει μέσα σε μήα μέρα, ούτε μέσα σε μία εβδομάδα, αλλά εντός μίας μεγαλύτερης προοπτικής».
Μάλιστα, ο κ. Peskov επεσήμανε ότι μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα η κατάσταση δε μπορεί να αξιολογηθεί σωστά, προσθέτοντας ότι «επομένως, πρέπει απλά να περιμένου για την ώρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης