Τελευταία Νέα
Διεθνή

Philippe (πρωθ. Γαλλίας): Βίαιη οικονομική κρίση ενόψει - Κοντά στις 20.000 οι νεκροί από τον κορωνοϊό

Philippe (πρωθ. Γαλλίας): Βίαιη οικονομική κρίση ενόψει - Κοντά στις 20.000 οι νεκροί από τον κορωνοϊό
Καταγράφεται μείωση στον αριθμό κρουσμάτων και θανάτων
Η Γαλλία πλησιάζει το όριο των 20.000 θανάτων, καθώς 395 νέοι θάνατοι καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας σε 19.718 τον συνολικό αριθμό των θανάτων της επιδημίας Covid-19 στην χώρα.
Ωστόσο, ο ρυθμός αύξησης των θανάτων μειώνεται, μαζί με τον αριθμό των ασθενών που βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.
Ο επικεφαλής της υπηρεσίας δημόσιας υγείας της Γαλλίας Jerome Salomon ανακοίνωσε την Κυριακή (19/4/2020) κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι ο συνολικός αριθμός των ασθενών που βρίσκονται στην εντατική μειώθηκε για 11η συνεχή ημέρα, του 5.744, στο χαμηλότερο επίπεδο από την 30ή Μαρτίου.
Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Edouard Philippe δήλωσε ότι η κατάσταση στην Γαλλία βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά, αλλά προειδοποίησε ότι η υγειονομική κρίση δεν έχει τελειώσει.
Υπάρχουν ενδείξεις ότι η πίεση επί των νοσοκομείων μειώνεται, με την συνεχή μείωση των ασθενών που βρίσκονται στην εντατική, είπε.
Αντίθετα, η οικονομική κρίση που προέρχεται από την επιδημία του κορωνοϊού μόλις ξεκίνησε και θα είναι «βίαιη», προειδοποίησε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης