Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Δεν πρόκειται να άρουμε το lockdown – Βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα της υγειονομικής κρίσης

Βρετανία: Δεν πρόκειται να άρουμε το lockdown – Βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα της υγειονομικής κρίσης
Η Βρετανία βρίσκεται  στο αποκορύφωμα της υγειονομικής κρίσης κατά οποία περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
Η Βρετανία δεν σκέφτεται να άρει το lockdown που τέθηκε σε εφαρμογή πριν από περίπου τέσσερις εβδομάδες προκειμένου να ελέγξει το ξέσπασμα του κορωνοϊού, δεδομένης της «βαθιά ανησυχητικής» αύξησης του αριθμού των θανάτων, δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος την Κυριακή (19/4/2020).
Η Βρετανία βρίσκεται  στο αποκορύφωμα της υγειονομικής κρίσης κατά οποία περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους - ο πέμπτος υψηλότερος αριθμός θανάτων στον κόσμο.
Ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Michael Gove μάλιστα διέψευσε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο το Λονδίνο εξετάζει το ενδεχόμενο άρσης του lockdown σταδιακά τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.
«Τα γεγονότα και οι γνωμοδοτήσεις, είναι απολύτως ξεκάθαρα, δεν σκεφτόμαστε την άρση των περιορισμών», δήλωσε ο Gove στο Sky News.
«Τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι τα ποσοστά μόλυνσης και θανάτων είναι ισοπεδωτικά και δεν είμαστε απολύτως βέβαιοι πως βρισκόμαστε σε μία πορεία επιβράδυνσης», πρόσθεσε.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης