Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Μεταβλητότητα και χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές – Τα μάκρο επηρεάζουν την ψυχολογία

tags :
ΧΑ: Μεταβλητότητα και χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές – Τα μάκρο επηρεάζουν την ψυχολογία
Οι χαμηλοί τζίροι αναμένεται να διατηρηθούν καθώς η αγορά θα είναι κλειστή αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, αλλά και τη Δευτέρα του Πάσχα

Οι εκτιμήσεις που δίνονται στη δημοσιότητα για την ύφεση του 2020, την πορεία της ανεργίας και την αύξηση του χρέους κάνουν τους επενδυτές πιο επιφυλακτικούς σημειώνουν οι αναλυτές και για σήμερα περιμένουν πως το ΧΑ θα κινηθεί με μεταβλητότητα και χαμηλό όγκο συναλλαγών λόγω και του Ορθόδοξου Πάσχα.
Η αγορά θα είναι κλειστή αύριο, Μεγάλη Παρασκευή καθώς και τη Δευτέρα του Πάσχα. 
Το βλέμμα θα είναι στραμμένο σήμερα και στην πορεία των ξένων αγορών, οι οποίες δείχνουν πως θα ξεκινήσουν με σταθεροποιητικές προς ανοδικές τάσεις και αναμένεται να επηρεάσουν και την εγχώρια αγορά.
Σημειώνεται πως σήμερα λήγουν οι σειρές Απριλίου στο χρηματιστήριο παραγώγων. 

Eurobank
Για σήμερα τα αρνητικά μακροοικονομικά στοιχεία από όλο τον κόσμο είναι πιθανό να επηρεάσουν τις αγορές και ως αποτέλεσμα το ΧΑ να κινηθεί χαμηλότερα και με περιορισμένες συναλλαγές ενόψει του Ορθόδοξου Πάσχα, με το ΧΑ να είναι κλειστό αύριο και τη Δευτέρα.

Euroxx
Περιμένουμε η μεταβλητότητα να διατηρηθεί με χαμηλούς όγκους συναλλαγών και την αγορά να προσπαθεί να αφομοιώσει της τελευταίες μακροοικονομικές εξελίξεις.

Beta
Η αγορά θα είναι κλειστή αύριο και τη Δευτέρα.
Οι επενδυτές πιθανότατα θα απέχουν από τις συναλλαγές και θα τηρήσουν στάση αναμονής ενόψει του Ορθόδοξου Πάσχα.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης