Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Βαρβαρέσος: Διαψεύδει αναστολή λειτουργίας - Ελκυστικές συμφωνίες καλύπτουν το 45% της παραγωγής

Βαρβαρέσος: Διαψεύδει αναστολή λειτουργίας - Ελκυστικές συμφωνίες καλύπτουν το 45% της παραγωγής
Η Διοίκηση της ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. σημειώνει ότι αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις και προβλέποντας τις εξελίξεις του κλάδου στο εξωτερικό, σχεδίασε και υλοποίησε ένα μεγαλόπνοο επενδυτικό πλάνο ύψους 6 εκ. ευρώ
Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύθηκαν στον ημερήσιο τύπο άρθρα που ανέφεραν ότι η βιομηχανία ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε., έχει αναστείλει όπως πολλές άλλες βιομηχανίες την παραγωγική της λειτουργία, λόγω του πλήγματος που έχει επιφέρει η πανδημία του COVID-19.
Η Διοίκηση της εταιρείας γνωστοποιεί ότι αυτά τα δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εν μέσω της κρίσης που έχει πλήξει καίρια τον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας, η εταιρεία αναγνωρίζοντας εγκαίρως τη σημερινή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά, εστιάζοντας σε niche markets / εξειδικευμένες αγορές για τα νέα-καινοτόμα προϊόντα της, κατάφερε να συνάψει ελκυστικές συμφωνίες με στρατηγικούς συνεργάτες, με τις οποίες καλύπτει σήμερα το 45% των γραμμών παραγωγής της.
Η Διοίκηση της ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. σημειώνει ότι αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις και προβλέποντας τις εξελίξεις του κλάδου στο εξωτερικό, σχεδίασε και υλοποίησε ένα μεγαλόπνοο επενδυτικό πλάνο ύψους 6 εκ. ευρώ, με το οποίο αναβάθμισε την παραγωγική της δυναμικότητα με τεχνολογίες αιχμής, καθώς και ανέπτυξε καινοτόμα και αειφόρα προϊόντα με τα οποία διείσδυσε με επιτυχία σε αγορές υψηλής προστιθέμενης αξίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης