Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημοσκόπηση MRB: Ψήφος εμπιστοσύνης από το 80% στην κυβέρνηση για τον κορωνοϊό

Δημοσκόπηση MRB: Ψήφος εμπιστοσύνης από το 80% στην κυβέρνηση για τον κορωνοϊό
Το 80% προσεγγίζουν οι θετικές γνώμες των πολιτών για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο ζήτημα του κορωνοϊού σύμφωνα με την δημοσκόπηση της εταιρείας MRB
Το 80% προσεγγίζουν οι θετικές γνώμες των πολιτών για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο ζήτημα του κορωνοϊού σύμφωνα με την δημοσκόπηση της εταιρείας MRB που παρουσιάστηκε απόψε (13/4) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.
Image
Συγκεκριμένα το ποσοστό αποδοχής φτάνει το 79,9% με αξιοσημείωτο ότι ανάμεσα στους πολίτες που εκφράζουν θετικές γνώμες για την κυβέρνηση βρίσκεται και το το 69% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.
Πολύ υψηλά στην αποδοχή των πολιτών βρίσκονται και οι δύο κεντρικοί πρωταγωνιστές της κρίσης.
Image
Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας αξιολογείται θετικά από το 77% ενώ η αποδοχή του κ. Νίκου Χαρδαλιά βρίσκεται στο 69%.
Image
Από τους υπουργούς της κυβέρνησης πρώτο στα θετικά σχόλια είναι ο Βασίλης Κικίλιας με ποσοστό 71,7% , ακολουθεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος με 67,7%, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 67,5%, η Νίκης Κεραμέως με 62,4 και Βρούτσης.
Image
Την πεντάδα συμπληρώνει ο Γιάννης Βρούτσης με 58,1%.
Στα αξιοσημείωτα της έρευνας είναι ότι το 45,2% των ερωτηθέντων αξιολογεί θετικά και την στάση που κρατά ο ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ το 47% θεωρεί ότι η προσωπική του οικονομική κατάσταση θα επιδεινωθεί λόγω της πανδημίας στο μέλλον.
Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης