Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Goldman Sachs: Δεν θα δούμε νέα χαμηλά στη Wall - Στις 3.000 μονάδες ο S&P 500 το 2020

Goldman Sachs: Δεν θα δούμε νέα χαμηλά στη Wall - Στις 3.000 μονάδες ο S&P 500 το 2020
O συνδυασμός της απεριόριστης στήριξης και της πτωτικής τάσης στην καμπύλη του κορωνοϊού, έχουν μειώσει δραματικά το ρίσκο, τόσο για τις αγορές, όσο και για την αμερικανική οικονομία
Στην εκτίμηση ότι οι αμερικανικές μετοχές δεν θα καταγράψουν νέα χαμηλά, λόγω της σημαντικής στήριξης από τη Federal Reserve και την αμερικανική κυβέρνηση, προχώρησαν οι αναλυτές της Goldman Sachs.
Όπως εξηγούν, ο συνδυασμός της απεριόριστης στήριξης και της πτωτικής τάσης στην καμπύλη του κορωνοϊού, έχουν μειώσει δραματικά το ρίσκο, τόσο για τις αγορές, όσο και για την αμερικανική οικονομία.
Οι αναλυτές της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας εκτιμούν ότι εάν οι ΗΠΑ δεν βιώσουν ένα δεύτερο κύμα κρουσμάτων μετά το άνοιγμα της αμερικανικής οικονομίας, οι αγορές είναι απίθανο να καταγράψουν νέα χαμηλά.
«Η Fed και το Κογκρέσο απέτρεψαν την προοπτική της οικονομική κατάρρευσης », σχολιάζουν οι αναλυτές της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας, οι οποίοι διατηρούν την εκτίμηση για τον S&P 500 στις 3.000 μονάδες στα τέλη του 2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης