Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η Απόλλων παρέχει την πρώτη Πανελλαδική Υπηρεσία Δωρεάν Video Κλήσης με Ιατρούς για τον COVID -19

tags :
Η Απόλλων παρέχει την πρώτη Πανελλαδική Υπηρεσία Δωρεάν Video Κλήσης με Ιατρούς για τον COVID -19
Χιλιάδες ασφαλισμένοι θα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία ιατρικής τηλε-συμβουλευτικής για την υγεία τους μέσω απλής ζωντανής σύνδεσης με βίντεο μέσα από ένα επίλεκτο δίκτυο επαγγελματιών Υγείας
Δωρεάν υπηρεσία τηλεϊατρικής βοήθειας παρέχει η Απόλλων ΑΕ σε όλους τους ασφαλισμένους της, στο Δίκτυο, Συνεργατών της και στους πελάτες τους.
Χιλιάδες ασφαλισμένοι θα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία ιατρικής τηλε-συμβουλευτικής για την υγεία τους μέσω απλής ζωντανής σύνδεσης με βίντεο μέσα από ένα επίλεκτο δίκτυο επαγγελματιών Υγείας.
Η εν λόγω πρωτοβουλία γίνεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Απόλλων με στόχο να συμβάλλει σημαντικά στη στήριξη των ασφαλισμένων της.
Η διαδικασία είναι διαδραστική, απλή και μπορεί να γίνει μέσα από ένα laptop, tablet ή κινητό. Η εξυπηρέτηση είναι 24/7 για όλη την Ελλάδα και αφορά τους ασφαλισμένους όλων των κλάδων ασφάλισης.
Όπως αναφέρει η Γενική Διευθύντρια της Απόλλων, Σοφία Σικοτάκη, «Θεωρούμε ότι σε δύσκολες συγκυρίες, όπως αυτή που βιώνουμε, οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ασφαλιστική αγορά πρέπει να έχουν γρήγορα αντανακλαστικά. Προσαρμοστήκαμε στη νέα πραγματικότητα άμεσα και αποτελεσματικά, λαμβάνοντας μέτρα προστασίας και υποστήριξης των Συνεργατών μας (Hermes 3 by Infodromio Software, τηλεδιασκέψεις, Newsletters εμψύχωσης, εκπαιδεύσεις αξιοποίησης Τεχνολογίας), των εργαζομένων μας (τηλεργασία) και των ασφαλισμένων μας.
Πιο συγκεκριμένα στους ασφαλισμένους μας, λόγω της φύσης των εργασιών μας αποφασίσαμε να προσφέρουμε μία υπηρεσία που έχουν απόλυτη ανάγκη, ιδιαίτερα σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, που λόγω της πανδημίας υφίσταται σημαντικό κενό στην πρωτοβάθμια περίθαλψη.
Βλέποντας το τι συνέβη και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπου οι πολίτες δεν είχαν εύκολη πρόσβαση σε ιατρικές συμβουλές, λόγω του γενικευμένου προβλήματος, σχεδιάσαμε και παρέχουμε την υπηρεσία τηλεϊατρικής βοήθειας σε χιλιάδες πελάτες μας, την οποία μπορούν να αξιοποιήσουν όταν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας ή έχουν κάποιο σύμπτωμα και πρέπει να συμβουλευτούν έναν γιατρό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης