Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας (κυβερνητικός εκπρόσωπος): Αργή και μακρόσυρτη η επιστροφή στην κανονικότητα – Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα

tags :
Πέτσας (κυβερνητικός εκπρόσωπος): Αργή και μακρόσυρτη η επιστροφή στην κανονικότητα – Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα
Η άρση των περιοριστικών μέτρων δεν θα είναι οριζόντια και ταυτόχρονη υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Τη θέση ότι η διαδικασία επιστροφής στην κανονικότητα θα είναι αργή και μακρόσυρτη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος υποστήριξε πως δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα.
Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή για τη διαχείριση των κονδυλίων ενημέρωσης για τον κορωνοϊό ο κ.Πέτσας είπε ότι «η ενημέρωση των πολιτών είναι η βέλτιστη άμυνα της Πολιτείας απέναντι σε ανυπόστατα, αβάσιμα και επικίνδυνα fake news».
Αναφερόμενος στην τρέχουσα φάση ενημέρωσης των πολιτών, ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι αυτή δεν σταματά στο τέλος Απριλίου.
«Αντίθετα, τώρα θα μπούμε στην πιο δύσκολη φάση της.
Η διαδικασία επιστροφής στην κανονικότητα θα είναι αργή και μακρόσυρτη.
Δεν θα γίνει από την μια μέρα στην άλλη.
Η έναρξη της επιστροφής εξαρτάται από όλους μας, διότι τίποτα δεν έχει κριθεί οριστικά» είπε ο κ.Πέτσας, τονίζοντας ότι κατά την περίοδο μετάβασης στην κανονικότητα οι Έλληνες θα ενημερώνονται έγκαιρα και έγκυρα.
«Έχουμε υποχρέωση να σχεδιάσουμε πρόγραμμα με στοχευμένα μηνύματα, για διαφορετικές κοινωνικές και ηλικιακές ομάδες, για διαφορετικούς κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, καθώς η άρση των περιοριστικών μέτρων δεν θα είναι οριζόντια και ταυτόχρονη» υποστήριξε ο κ.Πέτσας, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι χρειαστεί για τον περιορισμό των συνεπειών πανδημίας.
«Γνώμονάς μας είναι η προστασία της υγείας των πολιτών καθώς έχει ανεκτίμητη αξία κάθε ζωή, που σώζεται, καθώς και η απόλυτη διαφάνεια στα χρήματα των φορολογουμένων» τόνισε ο κ.Πέτσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης